Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi nem kap meg egy...

Ha egy férfi nem kap meg egy nőt, akkor miért kell utána mindenféle "k"-nak elmondania azt a nőt?

Figyelt kérdés
Elutasítottam. Ezért most mindenütt én vagyok a NAGY k. csupán nem jöttem vele össze. Előtte meg én voltam minden szép és jó.
2011. márc. 9. 17:12
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
60%
megbocsáss kedves utolsó... de a kivétel erősiti a szabályt
2011. márc. 9. 17:32
 12/38 anonim ***** válasza:
31%
Mennyi feminista buta liba! Én nem vagyok ilyen és a férfiak többsége sem.Az már más kérdés, hogy a kérdezőről nem tudunk semmit, "elutasítottam"-az sem mindegy mikor utasítasz el valakit.Komolyan mennyi előítéletes butuska van itt....
2011. márc. 9. 17:32
 13/38 anonim ***** válasza:
24%

Érdekes én még sosem találkoztam ilyennel.Talán mert nem ment rajtam végig a fél város?(a szerelmem az első és egyetlen,remélem utolsó)Engem tudnak tisztelni.

22L

2011. márc. 9. 17:38
 14/38 A kérdező kommentje:

Azért utasítottam el, mert elmondta hogy nős és nem válik el a feleségétől miattam és hogy én csak szeretőnek kellek.

3 ik randin. Csók sem volt, szex sem, csak beszélgettünk ettünk-ittunk. De amikor megemlítette mondtam hogy "ki kell mennem telefonálni" és hupsz eltűntem.

2011. márc. 9. 17:41
 15/38 anonim ***** válasza:
76%
Ha eltüntél akkor honnan tudod, hogy miket mod rád?
2011. márc. 9. 17:42
 16/38 anonim ***** válasza:
76%
mond
2011. márc. 9. 17:42
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

22/L ez nem a számtól, hanem a minőségtől függ...

Egyébiránt velem sem történt még ilyen, nekem is ugyanaz a párom 18 éves korom óta (és előtte is csak egy volt), ennek ellenére láttam már ilyen pasit. Nem kell velük járni ahhoz, hogy lásd a viselkedésüket. Az egyik a kolléganőmmel járt, a másik a nővéremmel (neki is az első szerelme volt, 17 évesen jöttek össze, mégis megjárta).

Nem mindig a nő a hibás. Örülök, hogy te ilyen kemény vagy, és téged tudnak tisztelni, de ezt a majdnem-kurv@zást fogd vissza, mert ennek sincs értelme.

17:19 voltam.

2011. márc. 9. 17:43
 18/38 anonim ***** válasza:
67%
én azt birom még hogy ha egy fiú minden nap más lánnyal van az hű de menő meg kemény.. de ha egy lány fekszik le minden nap mással ő már mekkora ribanc..ezvan:/
2011. márc. 9. 17:43
 19/38 A kérdező kommentje:
Onnan hogy egy egyetemre járunk, csak én korábban nem tudtam hogy van felesége. Szerintem a többi csoporttársunk sem tudta, tudja.
2011. márc. 9. 17:44
 20/38 anonim ***** válasza:
84%
Gondolom visszahallotta ismerőstől......sok ész kell hozzá Kiskötekedő
2011. márc. 9. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!