Ha egy férfi nem kap meg egy nőt, akkor miért kell utána mindenféle "k"-nak elmondania azt a nőt?

Érdekes én még sosem találkoztam ilyennel.Talán mert nem ment rajtam végig a fél város?(a szerelmem az első és egyetlen,remélem utolsó)Engem tudnak tisztelni.
22L
Azért utasítottam el, mert elmondta hogy nős és nem válik el a feleségétől miattam és hogy én csak szeretőnek kellek.
3 ik randin. Csók sem volt, szex sem, csak beszélgettünk ettünk-ittunk. De amikor megemlítette mondtam hogy "ki kell mennem telefonálni" és hupsz eltűntem.

22/L ez nem a számtól, hanem a minőségtől függ...
Egyébiránt velem sem történt még ilyen, nekem is ugyanaz a párom 18 éves korom óta (és előtte is csak egy volt), ennek ellenére láttam már ilyen pasit. Nem kell velük járni ahhoz, hogy lásd a viselkedésüket. Az egyik a kolléganőmmel járt, a másik a nővéremmel (neki is az első szerelme volt, 17 évesen jöttek össze, mégis megjárta).
Nem mindig a nő a hibás. Örülök, hogy te ilyen kemény vagy, és téged tudnak tisztelni, de ezt a majdnem-kurv@zást fogd vissza, mert ennek sincs értelme.
17:19 voltam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!