Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi nem kap meg egy...

Ha egy férfi nem kap meg egy nőt, akkor miért kell utána mindenféle "k"-nak elmondania azt a nőt?

Figyelt kérdés
Elutasítottam. Ezért most mindenütt én vagyok a NAGY k. csupán nem jöttem vele össze. Előtte meg én voltam minden szép és jó.
2011. márc. 9. 17:12
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
22/L ezzel a mentalitással rosszabb vagy, mint azok, akik a kamionparkolóban ácsorognak... gondoltam, szólok. Szerinted ki tehet arról, hogy egy pasi, aki teszi neki a szépet, egyik pillanatról a másikra átmegy kedves pasiból eszelős zaklatóvá? Hm? És ennek mennyi köze van ahhoz, hogy átment-e rajta a város? Azt se tudod, miről beszélsz. Nincs tapasztalatod e téren, magad is bevallottad, úgyhogy...
2011. márc. 9. 17:45
 22/38 anonim ***** válasza:
76%
Férfi vagyok....az illatom is férfias.
2011. márc. 9. 17:46
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
22/L ha egy párod van volt és lesz, akkor a többinek esélye sincs tisztelni, vagy nem tisztelni... Úgyhogy ez a komment fail. Ráadásul 22 évesen ne temesd még a dolgot.
2011. márc. 9. 17:49
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Ez gáz, de azért nem kell általánosítani. Nem mindenki ilyen. Volt, aki bunkó volt elutasítás után (egy ideig, de lenyugodott, azóta is jól megvagyunk), van olyan is, aki jól kezelte.

Azon meg nem csodálkozom, hogy felkapta a vizet :))

"ki kell mennem telefonálni" és hupsz eltűntem.""

Csak mástól várod el a kulturált viselkedést?

2011. márc. 9. 17:49
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Na az ilyen csak szeretőnek kellesz-t én is visszautasítottam volna.

De persze te vagy a hibás,m ert nem tetted szét neki,de ha bevállalod akkor meg r*banc házasság romlasztó vagy,de sokan vannak itt a képmutatók.

2011. márc. 9. 17:51
 26/38 anonim ***** válasza:
25%

Ismerősök....hmmm.Ezzel csak egy gond van.Egy házas férfi, aki nem kapott meg egy nőt ,nem fog ezzel dicsekedni,se azzal hogy nem kapta meg,és azt sem fogja híresztelni, hogy egy nagy k. mert a felesége fülébe jut.

De te ezen még szerintem nem gondolkodtál el,mert itt már sajnos csak ostoba nők vannak ahogy látom.Egyik birka elkezdi és követi őt a többi,de gondolkodni már nem bír:)

további jó feminista napot:)

2011. márc. 9. 17:52
 27/38 anonim ***** válasza:
96%
Nekem a kollégám csinálja ezt. Folyamatosan bókol hogy megdughasson, de én rendre visszautasítom (mivel sok éve boldog párkapcsolatban élek). Ilyenkor nem segít a munkában és bunkózik, meg nem szól hozzám. Nem tudom hova tenni, mert amúgy egy rendes pasi, csak hát fáj neki, hogy nem kaphat meg.
2011. márc. 9. 17:53
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem "kell".

A kérdés kb úgy működik mint bármely más kudarc esetében. Ha a tanárok megbuktatnak valakit egészen ritka, hogy a tanulók nyíltan azt mondanák, "igen az én hibám, igaza van."

Még akkor is, ha azt mondja valaki, "nem tudtam" rendszerint kiegészíti egy (önigazoló) magyarázattal. Mert nehéz, nem volt idő, mert lehetett volna engedékenyebb a tanár, vagy mert a tanár ilyen vagy olyan.

Azzal ha valakit lek.rváznak, az illető értékét csökkentik. Így a kikosarazott személy érthető modon nem választotta az illető hölgyet. Sőt! Ő "ügyes" volt amiért észrevette, az adott nő egy k.rva. A pasi így vissza állíthatja az önbecsülését. Elvégre minden személyiséget érintő kudarc és probléma feldolgozásának része, a probléma bizonyos színtű lekicsinyítése.

Más felöl, ha valaki engedi, hogy huzamosabb ideig udvaroljanak neki, a viselkedésével egyfajta várható cselekedetre utal. Igaz, hogy kétesélyes a dolog, de ha a pasi nem feledkezne meg minnél jobban a kudarc lehetőségéről, akkor igen csak hamar feladhatná. Helyette inkább beleéli magát és ábrándozik. Így amikor más történik az elképzeltnél, az egy alapos hideg zuhany. Amit vagy elvisel vagy nem.

Elég gyakran kapok kosarat. Eddig egy nőt kivéve soha senkit se szűzk.rváztam le. Akkor is csak dühömben és magamban, miután lenyugodtam, nem gondoltam ilyet. Pláne nem járattam le mások elött. Az illető hölgy három hónapig vezetett az orromnál fogva és hazudozott. Én pedig engettem és hitegettem magamat. Jó lecke volt. Megérdemeltem. Szerencsém van amiért tanulhattam belőle.

késöbb egészen jól összebarátkoztam a lánnyal.

A másik ok lehet, az a zavaró és roppant elterjedt lekoptató szokás amikor a nők nem mondják meg nyíltan, egyenesen, hogy nem. Azt várva, a pasi vegye észre a szitut. Helyette, félrebeszélnek, kertelnek, stb. Na ettől majd minden férfi falnak megy. Nem csupán azért mert ellentétes egy férfi gondolkodásmódjával. "Hiszen ha nem akkor álljon ki és mondja meg a szemembe." Hanem azért is mert az ipse közben felesleges időt, energiát, reményt ől bele.

A nőknek sokkal egyértelmübb és részükről elvárhatóan értelmezhető jelzések, pasik számára gyakran érthetetlen. Persze, bele lehet jönni. Ám valahol nem könnyű meghúzni a határt. Mert ha megérted a jelzéseket akkor nehéz megállni, hogy ne alkalmazd is. Úgy pedig meg már nőiesebbnek hathatsz, ami esetleg előnytelen lehet.

Talán utolsó sorban, ha valaki a hetedik nyolcadik kosarat kapja, akkor lehet, elkeseredettségében pattan a cérna, és már csak más hibáztatására futja neki.

Azért lek.rvázni valakit nem tisztességes és pláne nem férfias dolog, az egyértelmű.

24/F

2011. márc. 9. 18:12
 29/38 anonim ***** válasza:
ez tényleg így van! jó a meglátásod! :D
2011. márc. 9. 18:16
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

17:52

Te se találkoztál még igazi minden nőt megdugok, nem érdekel, hogy feleségem van típussal, sokan szeretnek dicsekedni az elejtett "vaddal"... Munkatársaim között is akad egy pár... Menőznek...

2011. márc. 9. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!