Anyukám kidobott otthonról, mit tegyek?
1. Az ilyen a szememben nem anya, maximum biológiai értelemben.
2. Ideiglenes jó megoldás ismerősöknél lakni, de lássuk be, idővel teher lesel, akkor is, ha tapintatosságból nem mondják esetleg. Kezdj el dolgozni az önálló életed felépítésén, szülői támogatás nélkül. Szar dolog, de nincs más választásod.
3. Anyád előfordulhat, hogy idővel belátja, hogy milyen egy utolsó ganéként viselkedett veled. Te dolgod, hogy megbocsájtasz-e neki vagy sem (én haragtartó jellem vagyok, egy ilyen esetet a büdös életben nem bocsátanék meg), de vissza ne költözz semmiképpen. Ha ilyen kemény ellenérzései vannak a homoszexualitással szemben, akkor nem tartana sokáig a béke köztetek.
4. Mint mondtam, én haragtartó típus vagyok. Utána néznék, hogy nincs-e valamilyen törvény, ami tiltja az ilyen viselkedést/reakciót. Ha van, akkor pokollá tenném az életét vele. Nem kellek neki? Jó, akkor ő sem nekem.
+1 A GYK-t olvasgatva még mindig meglepődök néha, hogy milyen aljas emberek vannak. Pedig azt hittem, hogy már minden hitemet elvesztettem az emberi jószándékban. Hja, ami késik, az nem múlik ugyebár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!