Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám kidobott otthonról,...

Anyukám kidobott otthonról, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Itthon problémák vannak, és anyukám annyira felidegesitett, hogy kicsúszott a számon, hogy egy lányba vagyok szerelmes. Anyukámról tudni kell, hogy egy dolog van az életébe amit ki nem állhat, és az a homoszexualitás. Azt mondta nem tudja elfogadni, és nem szeretne velem egy fedél alatt lakni, igy költözzek el a közeli faluban élő nagyapámhoz. Apukámnak ebbe nincs beleszólása, mamám próbálta meggyőzni sikertelenül. Ti mit csinálnátok a helyemben? ) :
2011. márc. 5. 01:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
ha megbánja se menj vissza
2011. márc. 5. 16:44
 22/23 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti, higgy amit akarsz. Örülök, hogy így látod... Többi értelmes választ köszönöm szépen.
2011. márc. 5. 22:19
 23/23 anonim ***** válasza:

1. Az ilyen a szememben nem anya, maximum biológiai értelemben.

2. Ideiglenes jó megoldás ismerősöknél lakni, de lássuk be, idővel teher lesel, akkor is, ha tapintatosságból nem mondják esetleg. Kezdj el dolgozni az önálló életed felépítésén, szülői támogatás nélkül. Szar dolog, de nincs más választásod.

3. Anyád előfordulhat, hogy idővel belátja, hogy milyen egy utolsó ganéként viselkedett veled. Te dolgod, hogy megbocsájtasz-e neki vagy sem (én haragtartó jellem vagyok, egy ilyen esetet a büdös életben nem bocsátanék meg), de vissza ne költözz semmiképpen. Ha ilyen kemény ellenérzései vannak a homoszexualitással szemben, akkor nem tartana sokáig a béke köztetek.

4. Mint mondtam, én haragtartó típus vagyok. Utána néznék, hogy nincs-e valamilyen törvény, ami tiltja az ilyen viselkedést/reakciót. Ha van, akkor pokollá tenném az életét vele. Nem kellek neki? Jó, akkor ő sem nekem.

+1 A GYK-t olvasgatva még mindig meglepődök néha, hogy milyen aljas emberek vannak. Pedig azt hittem, hogy már minden hitemet elvesztettem az emberi jószándékban. Hja, ami késik, az nem múlik ugyebár...

2011. márc. 7. 03:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!