Anyukám kidobott otthonról, mit tegyek?
Szegénykém :(((
Hány éves vagy?
Én szintén leszbikus vagyok, csak már (valószínűleg) sokkal idősebb nálad.
mennyi idős vagy??
Egyébként megértem anyudat,mert mostanában mindenki normális dolgonak tartja a leszbi,és homár dolgot.Pedig nem az..
Bár én személy szerint nem dobnám ki a gyerekemet ezért,de nem is tudnám vállon veregetni..
"mostanában mindenki normális dolgonak tartja a leszbi,és homár dolgot.Pedig nem az.."
1. Nem tartja mindenki normálisnak. A legtöbben Magyarországon valamennyire homofóbok, mint te is.
2. Természetes? Igen, a természetben előfordul sok fajnál. Normális? Nem feltétlenül, mert a heteroszexuális normáknak ellentmond. Ilyen értelemben tényleg nem "normális". :)
3. Azért nem igazán ugyanaz a férfihomárság meg a leszbikusság, nem? A férfihomoszexualitás szerintem sokkal több embert irritál, mint a női.
Nos: a homoszexualitást annyira felfújják mostanában és szűk látókörűen viszonyulnak hozzá. Magam sem szeretem vagy szimpatizálok a témával, de aki egy icipicit is felvilágosult, annak illene tudnia, hogy a homoszexualitás NEM VÁLASZTOTT magatartás, az efféle irányultság NEM DÖNTÉS KÉRDÉSE. Pont. Szendi Gábor pszichológus írt egy kimerítő tanulmányt. A teljes cikk a tenyek-tevhitek.hu webszájton olvasható. [link]
Itt lényegében arról van szó, hogy a társadalmi kodifikáció (nemi szerepvállalás elvárása) kissé túlzottan dogmatikusan kezeli a témát, holott akinek a szexuális irányultsága a saját nemére terjed ki, az egyáltalán nincs erre ráhatással. "egy biztos: a homoszexualitás és más nemi variánsok evolúciósan kialakult, a heteroszexualitással egyenrangú emberi sajátosságok, nem pedig betegségek, "ferde hajlamok", stb. Mindenféle velük szemben alkalmazott diszkrimináció önkény tehát. Az a keresztényi tanítás, hogy a homoszexualitás azért bűn, mert a szexualitás isteni célja a szaporodás, alapvetően ott bukik meg, hogy a homoszexualitás biológiailag meghatározott jelenség. Következésképen nem erkölcsi kérdés, ahogy heteroszexuális sem elhatározásából lesz valaki. Ha van Isten és homoszexuálisokat is teremtett, rá hivatkozva nem lehet teremtményeit üldözni."
A kérdező mit tegyen? Ha az anyukája nem engedi vissza a lakóingatlanba, akkor forduljon a hatóságokhoz, gyámügy, rendőrség stb. Ugyanis ANYUCINAK NINCS JOGA KITILTANI A GYEREKÉT csak azért, mert leszbikus. Próbálj megnyugodni és állj ki magadért!
A foldre szallo (emberbe bujo) lelkek kozott vannak olyanok, akik olyan vilagokbol jottek, ahol nincsenek nemek, vagy tobb nemuseg van, nem csak him/nosteny. Az ilyen lelkekbol lesznek a melegek. Szegenyek nem tudjak eldonteni, hogy merre hany meter. Mi heterok meg borzalgunk rajtuk, mert ugy gondoljuk, hogy nem normalis.
Szerintem normalis, csak nem eppen tulelest tamogato.
Ha felnott koru vagy, akkor koltozz el. Vagy mutasd meg a valaszomat Anyudnak, hatha bejon neki es inkabb elfogadja a sajat gyereket olyannak amilyen, es nem a "falusi" "hagyomanyorzo" programozasa szerint fog cselekedni.
(Nem bantasnak szantam a falusi megjegyzest!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!