Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom nem egyezne bele a...

A barátom nem egyezne bele a plasztikai műtétembe (? )

Figyelt kérdés
A kérdés csupán elméleti. Nagyon kicsi a mellem,söt,egyáltalán nincs. 21 éves vagyok,a barátom 27. Már szóba került,hogy mit gondol az ilyen műtétekről. Teljesen kiakadna,ha szilikonoztatni akarnám,meg amúgy is mindig mondja,hogy mennyire tetszem neki,és a melleim is. de ha egyszer úgy adódna hogy telik rá és elhatározom hogy kés alá fekszem,akkor tuti kiakadna,nem engedné...tudom,hogy ez a normális hogy elfogad így,de nem értem miért nem képes elfogadni azt,hogy nekem ettől nagyobb önbizalmam lenne. Mit gondoltok erről? (amúgy 4 éves kapcsolat)
2011. márc. 4. 11:01
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
95%

Nekem akkora a mellem, hogy két méterről nyílik a fotocellás ajtó, zavar is, de nem operáltatnám meg elméleti síkon sem. Amúgy is, mást se olvasok, minthogy marhaparizer (ha nagy a bimbóudvar), meg kanna, meg mit tudom én.. ha meg kicsi a nőnek, akkor deszka. Ez sajnos mindig így lesz. A nők melle szexuális tárgy, egyébként meg amióta ember az ember, mindig van valami kritérium arra, hogy mekkora az ideális kebel/fenék/csípő/lábfej... Egyszer jönne már be az, hogy mekkora az ideális herezacskó!!

Úgyhogy fogadd el magad, ha a barátod így szeret, akkor ez így jó.

2011. márc. 4. 13:04
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a legtöbb férfi, aki azon nyávog, hogy jajj kicsi a melle, túl nagy a melle, nagy az udvara, lóg, stb. lehet annak is örülne, ha egy lány egyáltalán szóba állna vele. Aki szeret, az mindenhogyan szeret. Szerintem ez mell dolog kicsit fel van fújva a média, meg a netes fórumok által.
2011. márc. 4. 13:09
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is pici volt, de a páromnak nagyon tetszett :) Tini koromban én is próbáltam minden trükköt, hogy nagyobbnak tűnjön aztán sikerült magamat elfogadni. Persze kellemetlen volt, hogy nyáron nem tudtam olyan ruhát felvenni, amilyet szeretnék mert állandóan azt éreztem, hogy milyen kicsik a melleim.

Azóta kisbabám van és a melleim szépen megnőttek, nem mondom hogy nagyok de vannak! :) Ráadásul nem lóg még így 1év szoptatás után sem, amit a férjem szintén nagyon értékel :)

A kisbabám meg értékeli, hogy ilyen hosszan tudok szoptatni probléma nélkül :)

2011. márc. 4. 13:13
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszer jönne már be az, hogy mekkora az ideális herezacskó!!"

"Amúgy a legtöbb férfi, aki azon nyávog, hogy jajj kicsi a melle, túl nagy a melle, nagy az udvara, lóg, stb. lehet annak is örülne, ha egy lány egyáltalán szóba állna vele."

Nagyon jókat írtok, egyetértek!

2011. márc. 4. 13:14
 35/36 anonim ***** válasza:
41%

Nekem természetesen nagy és kicsit szeretnék. Viszont szerintem a nagy mellből a szilikonos a szép és a maradandó. Most ha alapból szép vagy, és egy jó orvossal megcsináltatod alapból szép lesz. A szilikonos mellű nőknek még az alakformálás is könnyebb, akár mennyit sportolnak, gyúrnak, futnak- nem huppad össze, nem tűnik el az ott lesz.

Nekem még nem lóg, sokszor kaptam meg mintha szilikonos lenne. Viszont számolnod kell vele, hogy ha megcsináltatod:

nem fogsz tudni hason fekve aludni

gerincferdülésed, hátfájdalmad lesz a tehertől

alig fogsz rá melltartót találni

rendszeresen cseréltetned kell évente egyszer javasolt megnézetni minden rendben van -e

és hát a hegek- függ a bőröd vékonyságától is

meg a csíkok

2011. márc. 4. 13:34
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

" Egyszer jönne már be az, hogy mekkora az ideális herezacskó!!"

Na ezen szakadtam a röhögéstől. :D :D :D

2011. márc. 4. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!