A barátom nem egyezne bele a plasztikai műtétembe (? )

Szia!
Nekem szilikonos a cicim, pontosabban csak az egyik, mert egy fejlődési rendellenesség miatt csak az egyik oldalon fejlődött ki, a jobb oldalon meg szinte semmi. Ez nagyon zavart, így abba az oldalba szilikont tettek be.
Mivel nekem az egyik mellem ilyen, a másik olyan, van bőven összehasonlítási alapom. :D És ezek alapján nem ajánlom a szilikont. Külsőre nem látszik, hogy az lenne, mert a doki nagyon szépen megcsinálta, sőt, tapintásra sem annyira feltűnő. Viszont egyáltalán nem jó érzés. Azon az oldalon azóta alig érzek valamit, azt viszont mozgás közben sokszor érzem, hogy ott van, zavaró és kényelmetlen. Néha fáj is kicsit. És hát ugye, ezt majd cserélni kell, mégis csak egy idegen anyag a testedben, stb.
Ha a barátod így elfogad és tetszel neki, akkor szerintem semmiképp ne vágj bele. Önbizalmat nem ez fog adni, annak belülről kellene jönnie. Most megcsináltatod a melled, holnap majd valami más nem fog tetszeni magadon, stb. AZ önbizalom lényege, hogy elfogadod magadat olyannak, amilyen vagy, a hibáiddal együtt, és kész. Ha nem tetszenél a barátodnak, akkor azért az 4 év alatt kibukott volna, úgyhogy örülj neki, hogy ő nem támogat ebben. :)

Megértem a barátodat. Én, ha műanyagot akarok nyalogatni, fogok egy teszkósszatyrot. Ha érted...
F29

Az meg sem fordult a feledben, hogy félt, azért nem akarja?
Üdv!

feledben=fejedben
bocsi, elgépeltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!