Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom nem egyezne bele a...

A barátom nem egyezne bele a plasztikai műtétembe (? )

Figyelt kérdés
A kérdés csupán elméleti. Nagyon kicsi a mellem,söt,egyáltalán nincs. 21 éves vagyok,a barátom 27. Már szóba került,hogy mit gondol az ilyen műtétekről. Teljesen kiakadna,ha szilikonoztatni akarnám,meg amúgy is mindig mondja,hogy mennyire tetszem neki,és a melleim is. de ha egyszer úgy adódna hogy telik rá és elhatározom hogy kés alá fekszem,akkor tuti kiakadna,nem engedné...tudom,hogy ez a normális hogy elfogad így,de nem értem miért nem képes elfogadni azt,hogy nekem ettől nagyobb önbizalmam lenne. Mit gondoltok erről? (amúgy 4 éves kapcsolat)
2011. márc. 4. 11:01
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Előbb pszichológusra költhetnél. Az nem normális, hogy te nem tudod elfogadni magad.
2011. márc. 4. 12:02
 22/36 anonim ***** válasza:
bocs a gépelési hibáért, jav. "megyünk"
2011. márc. 4. 12:02
 23/36 anonim ***** válasza:
50%
Akkor képzelj el egy olyan mellet vagy minek mondjam amihez a leges legkisebb melltartó is nagy... Egyáltalán semmi mellem nincs. Biztos marha jó nekem, hogy csak azok állnak le velem beszélgetni akiket ez nem zavar, mennyien is vannak? Hát én úgy kb. 2 embert ismerek akit ez nem zarvar,ebből egyik a párom, tudod nagyon bunkók tudnak lenni az emberek, te is tapasztaltad...
2011. márc. 4. 12:10
 24/36 anonim ***** válasza:
96%
Az igaz, hogy nagyobb önbizalmat adna egy szépen sikerült, természetesnek ható cici. De mint már írták is, ez nem egy életre szól, gyerekszülés előtt sem érdemes ezen gondolkozni, az sem 100 %, hogy jól sikerül, egészségügyi problémákat okozhat, amiről újabban most megint egyre többet hallani, és nem biztos, hogy jó érzés lenne az a tudat, hogy két műanyag zacskóval vagy kibélelve, ami azért gondot is okozhat. A párodat is el tudom képzelni, hogy nem okozna neki nagyobb örömet két beépített műanyag zacsit símogatni, mint a kisebb, de eredetit. Ha pedig emellett még hangot is ad az ellenérzésének ezzel kapcsolatban, és már 4 éve így tetszel neki, ahogy vagy, akkor már végképp nem éri meg a kockázatot egy ilyen műtét. Inkább nyaraljátok el azt a pénzt, ahogy már más is tanácsolta itt.
2011. márc. 4. 12:25
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem szilikonos a cicim, pontosabban csak az egyik, mert egy fejlődési rendellenesség miatt csak az egyik oldalon fejlődött ki, a jobb oldalon meg szinte semmi. Ez nagyon zavart, így abba az oldalba szilikont tettek be.

Mivel nekem az egyik mellem ilyen, a másik olyan, van bőven összehasonlítási alapom. :D És ezek alapján nem ajánlom a szilikont. Külsőre nem látszik, hogy az lenne, mert a doki nagyon szépen megcsinálta, sőt, tapintásra sem annyira feltűnő. Viszont egyáltalán nem jó érzés. Azon az oldalon azóta alig érzek valamit, azt viszont mozgás közben sokszor érzem, hogy ott van, zavaró és kényelmetlen. Néha fáj is kicsit. És hát ugye, ezt majd cserélni kell, mégis csak egy idegen anyag a testedben, stb.

Ha a barátod így elfogad és tetszel neki, akkor szerintem semmiképp ne vágj bele. Önbizalmat nem ez fog adni, annak belülről kellene jönnie. Most megcsináltatod a melled, holnap majd valami más nem fog tetszeni magadon, stb. AZ önbizalom lényege, hogy elfogadod magadat olyannak, amilyen vagy, a hibáiddal együtt, és kész. Ha nem tetszenél a barátodnak, akkor azért az 4 év alatt kibukott volna, úgyhogy örülj neki, hogy ő nem támogat ebben. :)

2011. márc. 4. 12:36
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Modjuk én sem repesnék de elfogadnám a döntésed.De az erdeti mégha kicsi is jobb mint a szilikonos.
2011. márc. 4. 12:52
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Bàrhogy is döntessz, csak gyerekszülèsek utàn tedd, mert szilikonnal nem lehet szoptatni, ràadàsul a terhessèg alatt megnő, vàltozik, ìgy valszínű korrigàlàsra is szorulna. 1 előny mèg,hogy nem fog lógni szoptatàs utàn! A màsik meg, hogy nekem 20 èves korom körül nőtt meg jobban, bàr lehet a fog.gàtló tabi is közrejàtszott ebben. Màstól is hallottam màr,hogy nőtt neki a tabitól.
2011. márc. 4. 12:57
 28/36 anonim ***** válasza:
95%

Megértem a barátodat. Én, ha műanyagot akarok nyalogatni, fogok egy teszkósszatyrot. Ha érted...

F29

2011. márc. 4. 12:57
 29/36 anonim ***** válasza:
94%

Az meg sem fordult a feledben, hogy félt, azért nem akarja?

Üdv!

2011. márc. 4. 13:03
 30/36 anonim ***** válasza:

feledben=fejedben

bocsi, elgépeltem :)

2011. márc. 4. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!