A barátom nem egyezne bele a plasztikai műtétembe (? )
nem kell beleegyeznie
de nem hogy örülnél
nekem sincs nagy mellem,sőt,inkább nincs mint van...
de párom igy szeret,ő is ellenzi hogy műtét,kérdeztem kiváncsiságból
inkább költsd valami jóra,3 hét nyaralás kijön belőle:)
Szerintem sok pasi úgy van ezzel, hogy ilyen témában egyszerűen nincs válasz. Ha azt mondja, hogy ne csináld, mert így vagy tökéletes, akkor korlátozni akar, nem engedi, hogy saját magadnak is megfelelj. Ha meg azt mondja, hogy csináld nyugodtan, ha neked ez fontos, akkor meg tuti nem vagy jó neki eléggé.
Amúgy gondolom neki tényleg pont így tetszel, vannak férfiak, akik nem szeretik a nagyobb melleket, sőt, pont a kicsit szeretik. Talán éppen attól tart, hogy nagyobb mellekkel már nem lennél ugyan az.
Én azt mondanám, hogy tedd, amit szeretnél, hiszen a te testedről van szó. Viszont a párodat is megértem. Nyilván te sem díjaznád, ha mondjuk ő azzal állna elő, hogy egy pókhálót akar a homlokára tetováltatni, mert neki az mennyire tetszik. Tudom, nem ugyan az a kettő, de azért gondolom érted benne a párhuzamot. Lehet, hogy az ő számára épp ilyen taszító lenne, ha nagyobb melleket csináltatnál.
Én értékelném, hogy így is jó vagyok neki. A szilikonmell (barátom fogott már olyat) nem természetes fogású, és az érzékenysége is elveszhet, vagy csökkenhet. Nem elég jó a szexuális életetek ahhoz, hogy ez motiváljon Téged? (Komolyan fontos ez a kérdés)
Én aztán a nők érdekeit nagyon fontosnak tartom, és a kapcsolatban az egyenrangúságot, kölcsönös tiszteletet! - de mégsem hiszem, hogy itt a pároddal van a baj, amiért nem érti meg, hogy "Neked ettől nagyobb lenne az önbizalmad" - hanem Neked kell átgondolnod, hogy miért ez kell az önbizalmadhoz. Annyira intenzíven befogadtad a populáris média értékrendjét? (vagy piszkáltak ezzel, stb. valami gátlást szereztél)
Bocs, de én sem engedném a páromnak, ha kitalálna valami média generálta hülyeséget, pl. a férfiak szoktak a vádlijukba vagy a fenekükbe implantátumot ültetni.
Persze más kérdés, ha nem szeretetből, elfogadásból, a szexuális életetek miatti aggódásból, hanem birtoklásvágyból nem engedi, vagy attól fél, hogy akkor több más férfinak kellenél, stb. stb.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!