Mit tennétek ha megerőszakolnák a lányotokat?
Én a lányommal foglalkoznék, nem az elkövetővel. Az elkövetőt rábíznám a rendőrökre, bíróságra.
A lányomnak meg megadnék mindenfajta támogatást amire csak szüksége van, ahhoz hogy kiheverje.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:14
ott a pont.
Elvinném orvoshoz, és irtanék fel neki 72órás tabletát.
Aztán ha szügséges keresnék egy jó pszichológust is, majd rendőrségi feljelentés.
én legális keretek között tenném tönkre naggggyon lassan és nagyon hatásosan az életét az illetőnek, egy megverés csak pillanatnyi megkönnyebbülés.
És a lányom mellé én is maximális mellszélességgel állnék, mind gyakorlatilag, mind érzelmileg.
enyhén agyonverném, egyenként törném el az összes ujját, tőből kitörném mind a két kezét és a hátába állítanám
amúgy nincs lányom
Valaki írta,hogy nem bántaná az illetőt...:S
Figyelj én levágnám a f*szát puszta kézzel,ha megtudnám,hogy
mit tett a gyerekemmel,de az is lehet,hogy nem úszná meg ennyivel,darabokra szedném azt az embert...
Ember????Az ilyen nem is ember...valami beteg állat tesz ilyet egy kislánnyal...Pfff de undorító
Sajnos a rendőrség gyenge, ezért magam intézném el a fickót.
A Fűrész összes része rózsaszín lányregény volna ahhoz képest, amit én csinálnék az illetővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!