Mit tennétek ha megerőszakolnák a lányotokat?
Megértő lennék vele, és türelmes, semmiképpen nem kezdeném hibáztatni.
Beszélgetnék vele sokat, hogy szerinte miért történt, miket gondol. Figyelném az állapotát, és ha a kedve nagyon rossz, nem javul, akkor elvinném pszichológushoz.
Talán azt is megbeszélném vele, hgoy most mi legyen az illetővel, tudom ez kínos lehet és félelmetes is, de meg kellene védeni más lányokat, nehogy így járjanak ezzel a férfival. Persze ezt én gondolom, de lehet ha a gyerekem nagyon nem akarná, nem erőltetném. Legyen túl rajta, dolgozza fel, és legyen újra boldog, és érezze, hogy hozzám mindig fordulhat.
vagy feljelenteném, vagy szereznék egy stukkert megkeresném azt a barmot aki bántani merte a lányomat, agyba lőném, és szarnék arra hogy életfogytiglant kapok...
miért ez amugy megtörtént a lányoddal? ha szabad kérdeznem
Utolsó vagyok, nem csak a más lányok védelme miatt akarnám, hogy meglegyen a férfi, és büntetést kapjon, hanem a lányommal amit tett azért járjon a büntetés.
Először biztos minden vad dolgok lennének az agyamban, de azokat mégsem, hiszem, hogy kivitelezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!