Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Hosszú lesz, de megpróbálom röviden.

Figyelt kérdés
Helyzet: van egy barátom(20), akinek van egy betegsége, de viszont van egy velem egykorú(18) fiú, akivel van valami vibrálás köztünk.A barátomat szeretem, de most nagyon hullámvölgyben vagyunk karácsony óta.Tudom, hogy nem kéne lekössem magam, de hogyha szakítanék vele az nagyon megviselné, mert Ő még mindig szeret.Én is szeretem, de már nem úgy.Nem tudom mi lenne a megoldás.Tud valaki valamilyen tanácsot adni?
2011. márc. 2. 22:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Tudom, de én nem is lennék rá képes.
2011. márc. 3. 15:20
 12/19 anonim ***** válasza:

Értem, hogy ő szerelemmel szeret de te nem.

No most akkor mi is a lényege a szerelemnek, a hosszútávú párválasztásnak ? Ez neked kell eldöntsd, melyik a fontosabb számodra, hogy téged szeressenek úgy ahogy ő szeret téged, vagy te szeress úgy ahogy elképzeled szerelemből ?

Van olyan akinek az a fontosabb, hogy őt szeressék, és hozzámegy és szépen élnek. De legtöbbünknek szerintem az, hogy mi is tudjuk úgy szeretni az illetőt. Legalább addig amíg már ha alszik is a tűz ki, de már tiszteljük, ragaszkodunk annyira egymáshoz, hogy maradjunk. Mert a tűz mindig alugat egy idő után.

Fiatal vagy még lekötelezni magad, lehet, mindig így fogsz járni, hogy kiég a tűz, de akkor is valami változni fog, amikor megtalálod az igazit, ha házasság, hosszútávú kapcsolat híve vagy, amit gondolom így van.

Minél tovább húzod, nem lesz egy icinykényit sem könyebb a helyzeted, ha elmégy a végén. Nehogy azt hidd siettetlek nem !

2011. márc. 3. 15:30
 13/19 A kérdező kommentje:
Igen, nekem fontos,hogy én is úgy tudjam szeretni,de akadnak pillanatok, amikor már a hátam közepére se kívánom.Igen tudom, hogy nem lesz könnyű a helyzet, se most se később.
2011. márc. 3. 15:50
 14/19 anonim ***** válasza:

Tiszta sor nem akarsz vele lenni és kész. Mielőtt totál haraggal válnátok el, tedd meg a lépést, annál hamarabb kikerültök ebből, és elkezdhettek gyógyulni a különválástól. Minél később lépsz, annál tovább tart ez az egész, és megfogod tenni a lépést.

Nem vagy egyedül, senki nem szeret szakítani.

2011. márc. 3. 19:25
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem válnánk el haraggal.Muszáj lesz megtennem, de inkább előbb szeretném, mint utóbb..
2011. márc. 3. 19:51
 16/19 anonim ***** válasza:

Az rajtad múlik, meddig húzod.

Sok sikert, és boldogságot !

2011. márc. 3. 20:00
 17/19 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2011. márc. 3. 20:16
 18/19 anonim ***** válasza:

A kérdező egy során akadt meg a szemem:

"Ő nem akarja én meg akkor minek erőlködjek?"

Ha valaha igazán szeretted, nem kellett volna foglalkoznod azzal, hogy Ő akarja-e vagy sem, akkor is küzdened kellett volna. Nem hozzá való vagy, nem illetek össze. Előbb-utóbb felbomlik a kapcsolat. Akkor már inkább előbb, gondolj rá is, biztosan rossz lesz neki, meg tudom Őt érteni, de nem pazarlod az idejét. Kiheveri a szakítást és még talán van ideje megtalálni azt, aki hozzá való.

2011. márc. 3. 23:41
 19/19 A kérdező kommentje:
köszi!
2011. márc. 4. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!