Mit tennétek a helyemben? Hosszú lesz, de megpróbálom röviden.
Értem, hogy ő szerelemmel szeret de te nem.
No most akkor mi is a lényege a szerelemnek, a hosszútávú párválasztásnak ? Ez neked kell eldöntsd, melyik a fontosabb számodra, hogy téged szeressenek úgy ahogy ő szeret téged, vagy te szeress úgy ahogy elképzeled szerelemből ?
Van olyan akinek az a fontosabb, hogy őt szeressék, és hozzámegy és szépen élnek. De legtöbbünknek szerintem az, hogy mi is tudjuk úgy szeretni az illetőt. Legalább addig amíg már ha alszik is a tűz ki, de már tiszteljük, ragaszkodunk annyira egymáshoz, hogy maradjunk. Mert a tűz mindig alugat egy idő után.
Fiatal vagy még lekötelezni magad, lehet, mindig így fogsz járni, hogy kiég a tűz, de akkor is valami változni fog, amikor megtalálod az igazit, ha házasság, hosszútávú kapcsolat híve vagy, amit gondolom így van.
Minél tovább húzod, nem lesz egy icinykényit sem könyebb a helyzeted, ha elmégy a végén. Nehogy azt hidd siettetlek nem !
Tiszta sor nem akarsz vele lenni és kész. Mielőtt totál haraggal válnátok el, tedd meg a lépést, annál hamarabb kikerültök ebből, és elkezdhettek gyógyulni a különválástól. Minél később lépsz, annál tovább tart ez az egész, és megfogod tenni a lépést.
Nem vagy egyedül, senki nem szeret szakítani.
Az rajtad múlik, meddig húzod.
Sok sikert, és boldogságot !
A kérdező egy során akadt meg a szemem:
"Ő nem akarja én meg akkor minek erőlködjek?"
Ha valaha igazán szeretted, nem kellett volna foglalkoznod azzal, hogy Ő akarja-e vagy sem, akkor is küzdened kellett volna. Nem hozzá való vagy, nem illetek össze. Előbb-utóbb felbomlik a kapcsolat. Akkor már inkább előbb, gondolj rá is, biztosan rossz lesz neki, meg tudom Őt érteni, de nem pazarlod az idejét. Kiheveri a szakítást és még talán van ideje megtalálni azt, aki hozzá való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!