Ha nagyon önző a párom, azzal elérek valamit, ha megpróbálom szabályozni?
Mármint, ha konkréten elmondom, hogy mit várok tőle, hogy sulykolom belé, hogy ne csak magára gondoljon, mert már ketten vagyunk, és ha komolyan gondolja, velem változnia kell!!! Vagy az ilyen emberek sosem változnak? És csak felesleges időpocsékolás? És nem érek neki annyit, hogy változzon miattam? Mert ilyenkor érzem, hogy beismeri, hogy nekem van igazam egy ideig figyel rám, aztán megint előtör belőle az igazi arca! Meglehetősen komoly a kapcsolatunk, családot tervezünk! De ha nem változik én nem vagyok hajlandó neki gyereket szülni, mert tudom hogy minden gond rám hárulna, miatta meg is szakadhatnék a teendőkbe! Tudom, hogy akkor is csak magára gondolna! Vélemények? Tapasztalatok?
Egyébként még életembe nem találkoztam ennyire önző és önimádó emberrel, pedig én is önző vagyok, de mellette minden önzőségemet kénytelen voltam feladni! ?
/Végülis ha belegondolok 2 éve vagyunk együtt, szóval lehet értelmetlen a kérdésem és csak én nem akarom belátni és kapaszkodok a reménybe, hogy hátha-hátha megváltozik!/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!