Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Szeretnék benne újra bízni

Figyelt kérdés

Nem volt megcsalás,csak flört(az is egy feltűnő mosoly) egy fiatal,szép lánynak.

Levélváltás egy társkereső oldalon( szeretlek szerelmem stb.)

De ezek közbe már együtt voltunk.Szeretnék újra bízni,de félek hogy megint koppanok.

2011. márc. 2. 16:54
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

igen és még annyit,fél éve történt, de akkor is együtt éltünk már.szeretném átlépni,új esélyt adni a bizalomnak de valahogy nem megy.félek az újabb ilyen dolgoktól.

mi van ha máskor már csak nem ilyen lesz hanem csók,szex stb?

a gond az hogy nagyon szerettem.én 20L ő 26F

2011. márc. 2. 16:56
 2/12 anonim ***** válasza:
En elfelejteném,de nem vagyunk egyformàk,persze ha szereted is,olyankor az ember elnéz jobban mindent.De ha most ezt csinàlja,amikor fülig szerelmesnek kellene lennie beléd,szóval késõbb màs is elõfordulhat.
2011. márc. 2. 17:00
 3/12 A kérdező kommentje:

szerelmes belém.érzem tudom,mindig mindennap elmondja vagy 40szer hogy szeret,imád nem kell neki más.fél éve nem történt semmi ilyesmi.jó lenne végre túl tenni magam ezen.

nem akarom hogy ez miatt legyen vége a kapcsolatunknak hogy még mindig a fél éves dolog miatt kételkedek benne.

csak olyan nehéz:((

2011. márc. 2. 17:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
hááát nem tudom, a mosoly,flört még oké, de a "szeretlek szerelmem" nekem már sok lenne...nem hiszem,hogy ilyet én egykönnyen elfelejteném. Sajnos nem nagyon tudok abban tanácsot adni,hogy bízz újra benne, szerintem ezért inkább neki kéne tennie,hogy visszanyerje a bizalmad. Esetleg próbáld magadban valahogy lezárni a múltat és a jelenre koncentrálni. Ami megtörtént az megtörtént,nem tudsz mit csinálni vele.
2011. márc. 2. 17:08
 5/12 anonim ***** válasza:
És ezt az egészet magától vallotta be neked, vagy te jöttél rá?
2011. márc. 2. 17:11
 6/12 A kérdező kommentje:
a mosolyt én láttam.a levelet szintén én vettem észre.:(
2011. márc. 2. 17:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Adj neki még egy esélyt,de mindent beszéljél meg vele,hogy semmi ilyen dolgot nem fogsz elnézni neki.
2011. márc. 2. 17:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Szakíts vele, de minél hamarabb. Nem fogsz tudni újra bízni benne.Csak áltatod magad.
2011. márc. 2. 17:19
 9/12 A kérdező kommentje:

az a gond hogy nagyon szerettem.nem elhagyni akarom,csak valahogy túl tenni magam rajta.el végre nem megcsalás volt.

de azért köszi a választ:(

2011. márc. 2. 17:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne mentegesd, hogy nem megcsalás volt.De igen, az volt, ha úgy vesszük a fiúd hazudott durva módon. Sajnálom a helyzeted, de nem ér meg mindent a szerelem.
2011. márc. 2. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!