Meg tudnál bízni benne ezek után?
Most épp 3. hónapja külön vagyunk, de még mindig szeretjük egymást..
A baráti köréből folyamatosan lefekszik valakivel! :S
Ha újra összejövünk, ez a baráti kör ott lesz még, azzal a csajjal együtt... :S
Mi most épp nem vagyunk együtt, 9 hónapig jártunk, 3 hónapja szakítottunk. Azóta nekem van más, akit nem is szeretek, de nem bírok egyedül lenni..
Szeretjük egymást, szerintem ez biztos.. A mi kapcsolatunk sok mindent kibírt már.. :(
De ez, hogy egy baráti körében lévő lánnyal fekszik össze.. :S Az a lány ott lesz akkor is, mikor mi összejöttünk volna!! :(
Nem mindegy,hogy a baráti köréből van a lány vagy nem? Te is kihasználsz valakit a dugásért és ő is.Érzelem semmi,de a vágyatokat mégis kielégíti valaki.Az biztos,hogy a mostani párod páros lábbal rúgna ki,ha látná,hogy azt írod hamarosan a nevére sem fogsz emlékezni.
Ti megérdemelnétek egymást az exeddel,addig sem játszanátok mások érzéseivel szimplán önzőségből.
hát ha neked is van pasid,akivel lefekszel,akkor neki miért ne lehetne? a baráti köréből van, az egy dolog, de ez nem sok mindenen változtat, mivel ő is gondolhatja ugyanezt: visszamehetsz a mostanihoz vagy bármi.
DE szerintem ebből semmi se lesz már,ha mindketten másfelé kufircoltok...
Jó, legyen ő is mással, de ne a baráti köréből...
ha majd összejövünk és elmegy találkozni a barátaival, mire gondoljak?... Hogy megint lefekszenek?
Csak én nem tudnék bízni benne ezek után?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!