Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg tudnál bízni benne ezek után?

Meg tudnál bízni benne ezek után?

Figyelt kérdés

Most épp 3. hónapja külön vagyunk, de még mindig szeretjük egymást..

A baráti köréből folyamatosan lefekszik valakivel! :S

Ha újra összejövünk, ez a baráti kör ott lesz még, azzal a csajjal együtt... :S

2010. aug. 24. 20:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
A válaszom egyértelműen NEM. Inkább válassz magadnak egy másik fiút aki ennél jobban megbecsül.
2010. aug. 24. 20:16
 2/15 A kérdező kommentje:
Én nem tudnék megbízni benne ezek után... :( Szerintem többet már nem jövünk össze.. Pedig szeretjük egymást :(
2010. aug. 24. 20:17
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Ti nem éltek szexuális életet? Miért lép félre állandóan? Talán az is lehet, hogy csak te szereted. Szerintem lenne benne ennyi önuralom..:(
2010. aug. 24. 20:23
 4/15 A kérdező kommentje:

Mi most épp nem vagyunk együtt, 9 hónapig jártunk, 3 hónapja szakítottunk. Azóta nekem van más, akit nem is szeretek, de nem bírok egyedül lenni..

Szeretjük egymást, szerintem ez biztos.. A mi kapcsolatunk sok mindent kibírt már.. :(

De ez, hogy egy baráti körében lévő lánnyal fekszik össze.. :S Az a lány ott lesz akkor is, mikor mi összejöttünk volna!! :(

2010. aug. 24. 20:28
 5/15 A kérdező kommentje:
Oké, hogy én is lefekszek valakivel, na de ő a baráti köréből.. Én 2 hónap múlva talán a nevét se tudom majd a srácnak, mellette pedig ott lesz majdnem minden nap az a csaj...
2010. aug. 24. 20:30
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem mindegy,hogy a baráti köréből van a lány vagy nem? Te is kihasználsz valakit a dugásért és ő is.Érzelem semmi,de a vágyatokat mégis kielégíti valaki.Az biztos,hogy a mostani párod páros lábbal rúgna ki,ha látná,hogy azt írod hamarosan a nevére sem fogsz emlékezni.

Ti megérdemelnétek egymást az exeddel,addig sem játszanátok mások érzéseivel szimplán önzőségből.

2010. aug. 24. 20:35
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha Te is mással és ő is mással akkor hol itt a baj?
2010. aug. 24. 20:36
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

hát ha neked is van pasid,akivel lefekszel,akkor neki miért ne lehetne? a baráti köréből van, az egy dolog, de ez nem sok mindenen változtat, mivel ő is gondolhatja ugyanezt: visszamehetsz a mostanihoz vagy bármi.

DE szerintem ebből semmi se lesz már,ha mindketten másfelé kufircoltok...

2010. aug. 24. 20:37
 9/15 A kérdező kommentje:

Jó, legyen ő is mással, de ne a baráti köréből...

ha majd összejövünk és elmegy találkozni a barátaival, mire gondoljak?... Hogy megint lefekszenek?

Csak én nem tudnék bízni benne ezek után?:S

2010. aug. 24. 20:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Látszik,hogy még fiatalka vagy.Az teljesen mindegy ki kivel és hol.Te sem vagy jobb mint ő.És ha nem bízol benne ,ő miért is bízna benned?Csak mert Te egy számára idegennel csinálod.
2010. aug. 24. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!