Megadnátok egy régi barátotoknak amit kér (1 csók)?
ha most menne katonának külföldre ...
de az egyetlen baj h a lány férjnél van..
és gyere kori barátok..
én vagyok a fiú.. azért kérdem mert nem sokára megyek katonának .. és szeretnék 1 csókot attól akit mindig is szerettem
van esélyem ?
Én nem adnám meg. Nem csókolok meg olyan embert, akibe nem vagyok szerelmes. Figyelj, ha bele vagy zúgva, egy csók nem fog megoldani semmit... attól csak hamis illúziókba fogod magad kergetni, mert úgy fogod gondolni utána, hogy biztos érez irántad vmit, pedig lehet, hogy csak szénalomból fogja megtenni, ha megteszi. Ha meg tisztességes, rendes lány, aki hűséges a férjéhez, akkor nem fogja megtenni... ha meg megteszi, és később összejönnétek, akkor örülnél neki, ha más pasival csókolózna? Na ugye...
szval sztem inkább tegyél le róla. Ő valszeg így boldog-ha igazán szereted, hagyod, hogy úgy legyen boldog, ahogy ő szeretne.
Jelenet egy régi filmből. A szitu hasonló, nős férfi találkozik régi szerelmével.
Nő: Annyit kérek tőled, csak egyszer, egyetlenegyszer csókolj meg.
Férfi: Nagyon jól tudod, hogy nem tudlak egyszer megcsókolni.
(Én az édeségekkel vagyok így, vagy egy se, vagy képtelen vagyok abbahagyni...:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!