Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megadnátok egy régi barátotokn...

Megadnátok egy régi barátotoknak amit kér (1 csók)?

Figyelt kérdés

ha most menne katonának külföldre ...

de az egyetlen baj h a lány férjnél van..

és gyere kori barátok..

én vagyok a fiú.. azért kérdem mert nem sokára megyek katonának .. és szeretnék 1 csókot attól akit mindig is szerettem

van esélyem ?

2011. márc. 1. 13:12
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Én nem adnám meg. Nem csókolok meg olyan embert, akibe nem vagyok szerelmes. Figyelj, ha bele vagy zúgva, egy csók nem fog megoldani semmit... attól csak hamis illúziókba fogod magad kergetni, mert úgy fogod gondolni utána, hogy biztos érez irántad vmit, pedig lehet, hogy csak szénalomból fogja megtenni, ha megteszi. Ha meg tisztességes, rendes lány, aki hűséges a férjéhez, akkor nem fogja megtenni... ha meg megteszi, és később összejönnétek, akkor örülnél neki, ha más pasival csókolózna? Na ugye...

szval sztem inkább tegyél le róla. Ő valszeg így boldog-ha igazán szereted, hagyod, hogy úgy legyen boldog, ahogy ő szeretne.

2011. márc. 1. 22:10
 32/36 A kérdező kommentje:
nincs esélyem nála :s bár szoktunk beszélgetni meg minden de sokkal idősebb :S így soha nem is nyomultam rá..
2011. márc. 1. 22:47
 33/36 anonim ***** válasza:

Jelenet egy régi filmből. A szitu hasonló, nős férfi találkozik régi szerelmével.

Nő: Annyit kérek tőled, csak egyszer, egyetlenegyszer csókolj meg.

Férfi: Nagyon jól tudod, hogy nem tudlak egyszer megcsókolni.

(Én az édeségekkel vagyok így, vagy egy se, vagy képtelen vagyok abbahagyni...:))

2011. márc. 3. 13:50
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
azt hittem idősebb vagy, de így érthetőbb. éretlen vagy, azt hiszed nem találsz mást, pedig még előtted az élek, csak olyan görcsösen ragaszkodsz ehhez az álomképhez h nem találsz mást. 18 évesen még nem arról van szó, h 20 éve szerelmes vagy vkibe, egyszerűen kerüld el, pár év alatt rendbe jössz. Emiatt nem kell katonának menni. És nehogy megkérd h csókoljon meg mert ez szánalmas, kinek lesz jobb. Szedd össze magad, azt érzem h bemagyaráztad magadnak h sajnálatra méltó a helyzeted. Ezrek epekednek olyanok után, aki nem lehet az övék és tőlélik. Teljesen beszűkítetted az életed, és nem is látod tisztán a dolgokat. Én ezen dolgoznék először...
2011. márc. 3. 14:29
 35/36 anonim ***** válasza:
Ilyen vinnyogó mentalitással akarsz te katonának menni? Szedd már össze magad! Nem szeretnek viszont, sőt mi több a választottad férjnél vagy, te meg csókért könyörögnél, mint valami lányregényben? Tényleg szedd össze magad, különben kicsinálnak a katonaságnál, agyon fognak szivatni.
2011. márc. 3. 16:17
 36/36 A kérdező kommentje:
nem mutatom ki.. szóval nem fogják tudni...
2011. márc. 3. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!