Csajok! Milyen ajándékot vettetek már a barátotoknak, vőlegényeteknek születésnapra?
Kifogytam az ötletből...igaz még van 1 hónapom,de nem akarok az utolsó percben valami értéktelen dolgot venni...
5000 Ft körüli ajándékra gondoltam.Kapott már pénztárcát,ruhát,számítógépes kütyüt,képkeretben közös kép stb...
Karóórát és ékszert nem hord..sokat játszik online játékokkal..:\ 20. születésnapja lesz :)
az én barátomnak is nemsokára lesz a szülinapja, és én arra gondoltam hogy sütök neki egy saját készítésű tortát :D
18/L
nyakkendőtű, mandzsettagomb :) lagalább elegánsan tud majd menni interjúra, ha munkát keres :)
mivel foglalkozik egyébként? ez adhatna ötleteket...
Fősulira jár :) Ha minden igaz akkor jövőre egész évben gyakorlatozni fog és végez.Rendszergazdának tanul.
A saját kezűleg készített torta az meglesz :)) Megbeszéltük hogy nálunk tartjuk a születésnapját.
Azt hozzá teszem hogy egyikőnk sem bulizós fajta.Nem iszunk,nem dohányzunk.Alkalmakkor egy pohár pezsgő vagy bor és semmi több.
Én volt h fényképes egérpadot adtam neki (szintén sz-gép mániás) Volt h kedvenc focicsapata logóját hímeztem ki szép nagyban, most majd évfordulóra kedvenc csapatos focilabdát szeretnék neki hozatni, még jó hogy egyik rokon abban a városban dolgozik, ahol a stadionjuk is van :)
Sztem a torta mellé még kéne valami apróság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!