Megadnátok egy régi barátotoknak amit kér (1 csók)?
Figyelt kérdés
ha most menne katonának külföldre ...
de az egyetlen baj h a lány férjnél van..
és gyere kori barátok..
én vagyok a fiú.. azért kérdem mert nem sokára megyek katonának .. és szeretnék 1 csókot attól akit mindig is szerettem
van esélyem ?
2011. márc. 1. 13:12
11/36 A kérdező kommentje:
de amúgy elbúcsúzzak tőle egyáltalán?
2011. márc. 1. 13:53
12/36 anonim válasza:
sz.tem azt mindenképp!de ne erőltess ki belőle semmit,főleg ne egy olyan dolgot ami mindent tönkre tehet:az ő házasságát,a ti baráti viszonyotokat,stb....
13/36 anonim válasza:
ha férjnél lennék akkor nem csókolgatnék másokat. ha meg egy barát kérne ilyenre akkor megszakítanám vele a kapcsolatot is. neki is jobb lenne idővel.
14/36 A kérdező kommentje:
mért lenne jobb nekem :O?
2011. márc. 1. 14:24
15/36 anonim válasza:
Ha férjnél van, szerintem ne feszegesd ezt a csók témát. És ha megcsókolod attól mi változik, a csók után szerintem egyre többet szeretnél majd. Sajnálom, hogy szerelmes vagy, de nem kapsz viszonzást. Lépj tovább!
16/36 A kérdező kommentje:
azt teszem... azért megyek katonának..
2011. márc. 1. 14:50
17/36 anonim válasza:
Ó te szegény, tényleg sajnállak! De biztos vagyok benne, hogy rád talál még a szerelem...! :)
18/36 A kérdező kommentje:
amúgy még azt se tudom h elmondjam e neki h én mindig is szerettem .:s
2011. márc. 1. 15:33
19/36 anonim válasza:
Én ha szingli lennék se csókolnék meg senkit így.. Hogy jajj én elmegyek katonának, csókolj meg..
Más tészta, de.. Nekem olyantól csók se kéne, aki nem szeret... Amikor szakított velem a barátom, ugyan nagyon ki voltam.. Sírtam kb éjjel nappal itthon.. Csók akkor se kellett volna tőle. Mivel lett volna jobb? Semmivel...Sőt, rosszabb lett volna.
20/36 A kérdező kommentje:
de szeret csak mint barátot :S
2011. márc. 1. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!