Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megadnátok egy régi barátotokn...

Megadnátok egy régi barátotoknak amit kér (1 csók)?

Figyelt kérdés

ha most menne katonának külföldre ...

de az egyetlen baj h a lány férjnél van..

és gyere kori barátok..

én vagyok a fiú.. azért kérdem mert nem sokára megyek katonának .. és szeretnék 1 csókot attól akit mindig is szerettem

van esélyem ?

2011. márc. 1. 13:12
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
jah és azért szeretném a csókot mert lehet nem is látom többet
2011. márc. 1. 15:54
 22/36 anonim ***** válasza:

Neharagudj,nem akarok piszkálódni,csak az én véleményemet mondom. Én nem. Ha már van férjem,és egy gyermekkori barátom elmegy katonának,azzal nem törődnék...de tényleg ne értsd félre légyszi!!

Amúgy meg hova mész ??S.A.S??vagy valami más talán??

2011. márc. 1. 16:19
 23/36 A kérdező kommentje:

hát 100% h külföldre ..

még leértéségizém( idén) és itt se vagyok

2011. márc. 1. 16:25
 24/36 A kérdező kommentje:

am még nem tudom.. még most fogok jelentkezni de

100% h elmegyek..

2011. márc. 1. 16:26
 25/36 anonim ***** válasza:
Ha az esküvője előtt nem kértél, most se várd el, hogy megcsalja a férjét.
2011. márc. 1. 17:17
 26/36 anonim ***** válasza:
Egyre szánalmasabbnak érzem a helyzetet, meg a hozzáállásodat... Eddig nem harcoltál, csak picsogtál, mert ilyen hozzáállással ez kb tuti, és most, hogy elmész katonának, amit mellesleg TE VÁLASZTOTTÁL, sajnáltatod magad, és kéred, hogy boruljon a nyakadba... És ha te most fogsz érettségizni, a lány vagy sokkal idősebb mint te, hogy már férjezett, vagy én nem is mennék olyan lány után, aki 17-18 évesen már házas...
2011. márc. 1. 17:20
 27/36 anonim ***** válasza:
Vagy megszakítod vele a kapcsolatot, vagy maradsz epekedni. A kettő együtt nem megy.
2011. márc. 1. 17:20
 28/36 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy miért nem mondtad meg neki mit érzel iránta? Mármint akkor, mikor még nem volt férjnél... Miért? Azt sem értem, ha te mindig is szerelemmel szeretted, ezt,a lány miért nem vette észre? Vagy tényleg csak barátnak akart(biztos így van). Egy baráttól meg ne várd, hogy csókot adjon...mert az már nem tartozik a baráti viszony keretei közé...szerintem...
2011. márc. 1. 17:30
 29/36 A kérdező kommentje:

hát csak azért mert 6 évvel idősebb tőlem.. és hamarabb... hát

még nem töltöttem be a 18 at addig nem próbálkoztam

nem tudom mikor..

14-20

15-21

16-22

17-23

18-24...

ezért ...

2011. márc. 1. 18:45
 30/36 anonim ***** válasza:

[link]

itt az idegenlégió honlapja.

2011. márc. 1. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!