A sírás enyhíti a bánatot, szomorúságot? Se enni, se aludni nem tudok.
Köszönöm a vígasztalásodat.Aranyos vagy .Jól esik,de ismerem a páromat,nagyon hamar felejt és változtat.
Igen az elején azt írta h nagyon várja már h újra velünk legyen,de már 3 napja nem ír semmi bíztatót.
Itthon meg elég kevés időm szokott lenni rá a kicsitől.
Mit mondott, neki konnyebb ott messze egyedul? Szerintem neki sokkal rosszabb. Idegenben, gyerek, feleseg nelkul. Nem ismerem a helyzeteteket, de lehet nem bekessegben valtatok el? Lehet azert dolgozik messze, mert valami amugy sem stimmelt koztetek? Mert ebben az esetben kene aggodjal ennyire. Ha meg szeretettel valtatok el akkor lehet csak az ur amit hagyott kitoltetlen, az ami ennyire faj.
Ha jol esik ird ki magadbol!
Igen lehet h a hiánya okozza a félelmemet...de ennyire?
Na meg a kisfiunk mind keresi és majd megőrülök ettől.
Nem vesztünk össze épp ellenkezőleg....
Tényleg jobb volt h megosztottam veletek és nem egyedűl töprengek.
Mekkora a kisfiad ? Még hormon zavarod van esetleg, hgy ily érzékeny vagy.
Figyusz, az én férjem amivel végez, azt kidobja. Képes a "bolondja" kétszer megvenni egy videójátékot, mert kidobta, két év múlva meg megint játszani akar vele.
Néha eszembejutott mikor a kicsik kicsik voltak, hgy hű egyszer lelép. De eszébe sem jutott. Mai napig mondom neki, hogy szerintem Ő tök jól ellenne egyedül ha mi nem lennénk (néha így érzem, mert mindig van valami hobbija beletud mélyülni, de velünk jól bánik egyébként, de ez bennem van) Amire azt mondta, és már bizonyított is, hgy dehogyis, 2-3 nap max. amit örömmel visel, ha nem vagyunk itthon a többiben hiányzunk nagyon is . Ugyanis mi nyaranta nem vagyunk együtt én megyek a gyerekekkel a szüleimhez. De azt viszont tudom, hgy nem csal meg ! Nálam ez nagyon erős, és nem sok ilyet hallani, de hiába vagyunk akár 2 hónapot is külön, tudom, hogynem csal meg. És ő is tudja, hogy én sem, és ez így is van. Nem tudom, a bizalom kiben hogyan alakul ki, mennyire hihet, de én szerencsés vagyok.
Beszélgess vele, ne csak sírdogálj, neki esetleg, hanem vidámságról ahogy régebben volt olyasmi színben beszélgess vele. Kérdezz rá dolgokra, de ne gyanakvóan mégsem.
Remélem semmi gond nem lesz. Ja igen a sírás könnyít ha magától jön, ha erőltetjük, akkor már ne azzal foglalkozzunk, hanem az egyebekkel.
Csak pozitívan, és nyiltan !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!