Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi idő után...

Szerintetek mennyi idő után múlik el a rózsaszín köd?

Figyelt kérdés
Van ugye az az időszak, amikor a párod hibáit nem veszed észre, sőőőt pozitívumként fogod fel, ez az ún. rózsaszín köd. Szerintetek mennyi idő után múlik el ez? Tudom hogy nagyon szubjektív a dolog de számosítsátok kérlek!
2011. febr. 28. 23:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a kapcsolatomban talán soha nem is volt, vagy talán a legelején. Az előzőben viszont jó másfél évig tartott és csúnya kiábrándulás lett a vége. A mostani páromba "rózsaszín köd" nélkül vagyok szerelmes valamivel több, mint két éve.
2011. febr. 28. 23:49
 2/10 anonim ***** válasza:
20%
2-3 év akinél tovább tart valami nem stimmel.
2011. márc. 1. 00:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Volt valahol korábban erről tudományos kísérlet és úgy emlékszem max 3 évre tették, de persze vannak olyan esetek, ami pszichológiailag sérült valaki, na ott lehet eltérés bőven.
2011. márc. 1. 00:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hasonló a tapasztalatom, mint az elsőnek. Régebben több kapcsolatom elején oltári rózsaszín ködben éltem. Nem voltak túl hosszú kapcsolatok.

A férjemmel azt az igazi ködöt sosem éreztem. Valahogy az elejétől fogva sokkal mélyebb érzés volt és a mai napig tart. Már 8 éve együtt vagyunk és még mindig ugyanúgy szeretem, mint az elején...vagy inkább jobban. :-))

2011. márc. 1. 00:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az elsőhöz és a negyedikhez. Szintén hasonló tapasztalatok. A mostani 6 éves kapcsolatomban már az elején sem volt rózsaszín köd, és mégis ez a legjobb az összes közül, itt a legnagyobb az összhang, kötődés, szerelem. Ez valahogy sokkal mélyebb, ehhez viszonyítva az előzőek eléggé gagyinak és ösztönvezéreltnek tűnnek.
2011. márc. 1. 00:31
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
10 évig éltem rózsaszín ködben, a boldog szerelem érzésében.Soha nem fogom elfelejteni őt, de ő sem engem. Nagy volt a korkülönbség, ő 12 évvel volt fiatalabb nállam, én nem vállaltam fel a nyilvánosság előtt a kapcsolatot. Idő kellett, de ő átsegített, és rátaláltam a mostani férjemre, akivel 10 éve házasodtunk össze. A rózsaszín ködöt felváltotta a mélységes szeretet, a ragaszkodás, a jóban-roszban együtt.
2011. márc. 1. 00:34
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
Azt hiszem én is csatlakozom az elsőhöz. Nem volt rózsaszín köd soha a párommal, akivel 6 éve vagyunk együtt. Őrülten szerettem 4 évig kábé, most már felváltotta ezt egy mélyebb érzés, még mindig nagyon szeretem, csak átalakultak az érzéseink. Őrülten szerettem, de láttam a hibáit, ahogy ő is az enyémeket.
2011. márc. 1. 00:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Én sem mondhattam el soha, hogy a "rózsaszín köd" létezett a kapcsolatunkban, talán addig létezett míg egyszer meg nem csókolt:) (abban az időszakban amikor Ő még csak a gondolataimban létezett) Aztán utána első perctől kiismertem a gyengéit, erősségeit, mindent. Mai napig is tudja, sőt mindig elkacagja, hogy nem létezik, hogy valaki úgy belelát a veséjébe mint én. Sokan piszkálják mert én pszichológus vagyok, hogy hogy bírja, de nem analizálgatom vagy ilyesmi, egyszerűen bele látok:) Azt mondja örül ennek.

Egyébként ő is jól ismer engem, csak ő nem lát át annyira az embereken.

Mi 3,5 éve vagyunk együtt, kb az első év és még mondjuk a második volt az amikor még nem voltak azok a mély érzelmek, csak a felszínes szerelem. Azóta már annyira szeretem mint senki mást, és ő is így van ezzel.

A rózsaszín köd meg szerintem egyenlő azzal a nagyon fellángoló szerelemmel, ami 9 hónapnál azért nem nagyon tart tovább...

2011. márc. 1. 07:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi nálunk még mindig tart, pedig 15 éves házasok leszünk májusban!18 évesen jöttünk össze, egy év múlva megszületett a fiunk, de ugyan úgy szerelmes vagyok a férjembe, mint akkor.És Ő is imád, a tenyerén hordoz, azt hiszem negyon szerencsések vagyunk.
2011. márc. 1. 09:40
 10/10 anonim ***** válasza:
mi 6 éve vagyunk együtt és még tart... :)
2011. márc. 1. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!