Szerintetek mennyi idő után múlik el a rózsaszín köd?
Nekem is hasonló a tapasztalatom, mint az elsőnek. Régebben több kapcsolatom elején oltári rózsaszín ködben éltem. Nem voltak túl hosszú kapcsolatok.
A férjemmel azt az igazi ködöt sosem éreztem. Valahogy az elejétől fogva sokkal mélyebb érzés volt és a mai napig tart. Már 8 éve együtt vagyunk és még mindig ugyanúgy szeretem, mint az elején...vagy inkább jobban. :-))
Én sem mondhattam el soha, hogy a "rózsaszín köd" létezett a kapcsolatunkban, talán addig létezett míg egyszer meg nem csókolt:) (abban az időszakban amikor Ő még csak a gondolataimban létezett) Aztán utána első perctől kiismertem a gyengéit, erősségeit, mindent. Mai napig is tudja, sőt mindig elkacagja, hogy nem létezik, hogy valaki úgy belelát a veséjébe mint én. Sokan piszkálják mert én pszichológus vagyok, hogy hogy bírja, de nem analizálgatom vagy ilyesmi, egyszerűen bele látok:) Azt mondja örül ennek.
Egyébként ő is jól ismer engem, csak ő nem lát át annyira az embereken.
Mi 3,5 éve vagyunk együtt, kb az első év és még mondjuk a második volt az amikor még nem voltak azok a mély érzelmek, csak a felszínes szerelem. Azóta már annyira szeretem mint senki mást, és ő is így van ezzel.
A rózsaszín köd meg szerintem egyenlő azzal a nagyon fellángoló szerelemmel, ami 9 hónapnál azért nem nagyon tart tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!