Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után múlik el a rózsaszín köd? Vagy egyáltalán mit jelent az, hogy rószaszín köd?
Figyelt kérdés
Itt gyakran olvasom, hogy természetesen 1 hét, 2-3 hónap, 9 hónap stb... idő után eltűnt a rózsaszín köd. De miben nyilvánul meg a rózsaszín köd? Addig nem látjuk a másik hibáit? Vagy mi? Én szeretem a barátomat, de nem érzem úgy, hogy rózsaszín köd lenne a szemem előtt. 3 hónapja vagyunk együtt, és már a kezdetektől fogva tudom, hogy mik a hibái, gyengéi. Vagy pontosan mit jelent ez? Mikor várhatom azt, hogy előle eltűnjön a rózsaszín köd? És akkor utána csak azért lesz velem, mert nem talál jobbat, vagy hogy működik ez az egész?2009. nov. 9. 13:55
1/6 anonim válasza:
előbb utóbb elmúlik. fél év szokott lenni az átlagos idő.
az az amikor mindent csak szépnek és jónak látsz. szinte minden tökéletes.
majd elmúlik a köd, és akkor látod csak a valóságot.
2/6 anonim válasza:
ponthogy a rózsaszín köd után érkezik el az igaz szerelem. amikor látják a párok egymás valódi énjét. és még úgyis szerelmesek egymásba, a hibákkal együtt. a problémákat is közösen oldják meg. na azaz igazi szerelem....első voltam.
3/6 anonim válasza:
Ez most a rózsaszín köd, vagy mindenki elengedi magát, és "önmagát adja", ami a másiktól kiábrándítóan hathat, hogy miért nem igyekszik már annyira...
Csak egy gondolat...
4/6 anonim válasza:
annyit tennék hozzá hogy a kapcsolatokban statisztikák szerint 3-8 hónap után érkezik el az a pont ami kritikusnak mondható, felteszem ezt nevezitek most rózsaszin köd elpárolgásának, amiután ha együttmaradnak akkor feltételezhető hogy még hosszabb ideig fog tartani
5/6 anonim válasza:
Ez egy természetes kábítószer-koktél hatása, amit közönségesen csak szerelemnek hívnak.
Mint minden kábítószernek - ennek is idővel csökken a hatása. Ilyenkor vagy fokozni kell az adagot (lásd: "feldobni" a kapcsolatot) - vagy közben kialakult a szeretet: ami viszont már tartós is lehet.
6/6 anonim válasza:
...ja, és amúgy közben kiválóan látod a párod hibáit. Csak fütyülsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!