A fekete hajba lehet kék vagy rószaszín csíkokat tenni?
Figyelt kérdés
kiszívja??2011. febr. 1. 14:47
1/9 anonim válasza:
előte le kell szívatni majdnem fehérre, önmagában egyik sem fog látszani.
Egy 3 éve kék-fekete hajú 20/l
2/9 A kérdező kommentje:
Köszii.
és itthon is megtudom csinálni hogy kiszívom hidrogénnel?
és szerintetek a feketébe megy a rószaszín ?
2011. febr. 1. 14:53
3/9 anonim válasza:
Sztem a feketéhez megy a rózsaszín. Nekem sötétbarna hajamban van magenta melír, nekem tetszik. Több mindent próbáltam, a Jeans color színezője jött be eddig, fodrász hidrogénezi (12%-os oldattal, a 9-es kevés), én színezem havonta egyszer elég a fent említett krémmel.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszii:)
2011. febr. 1. 15:00
5/9 anonim válasza:
otthon meg ne próbáld, mert leéghet a hajad. a színezést én is itthon csinálom, de a szőkítést fodrász.
első voltam.
6/9 anonim válasza:
Hát persze, hogy meg lehet csinálni. Igaz, hogy előtte le kell szivatni, de az egy erős túlzás, hogy fehérre, hisz nekem is fekete hajam van, és amikor világos, vagy középbarnára leszívtam a hajam simán befogta a pink hajszínező. Sőt egy kevésbé szivatott hajból nem kopik ki olyan csúnyán, és hamar.
7/9 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm:))
2011. febr. 1. 16:15
8/9 anonim válasza:
nekem piros mellír volt a fekete hajamban nem tudom mert nekem olyan hajfestékem volt hogy leszivta és utána színezte szóval nem kellett elötte leszívatnom ...
9/9 anonim válasza:
simán megcsinálhatod otthon is, csak ismerni kell az órát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!