Mennyire fontos számodra, hogy a párkapcsolatodban azonos értelmi szinten legyetek?
Engem nem zavar ha okosabb mint én, sőt kifejezetten büszke vagyok a páromra:)
Persze most hogy mondjam én sem vagyok buta:P
Alapvető szerintem, hogy azért legyen közös téma és egyik ne legyen 80 as IQ-val a másik 130-al, mert akkor kicsit gáz van. Persze nem azt mondom, hogy IQ alapján válasszunk párt, de egy alapvető intelligencia, egy valamilyen közös érdeklődés szerintem alap.
Inkább a buta zavarna. Vagyis a durván buta. Egy kicsit okosabb vagyok barátomnál, de ez a hétköznapi életben nem jön ki. Ő is ugyan úgy végzi az egyetemet, mint én, csak nekem kevesebb energiaráfordítás. (egy helyre járunk) Ez így teljesen oké, de ha már a mindennapok szintjén is előjönne ez, akkor az idegesítene.
Ja és nem az egyetem a lényeg, mielőtt megszóltok. Felőlem villanyszerelő is lehetne, csak legyen meg az alapműveltsége és a beszédstílusából ne iskolázatlanság süssön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!