Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire fontos számodra,...

Mennyire fontos számodra, hogy a párkapcsolatodban azonos értelmi szinten legyetek?

Figyelt kérdés
Zavar, ha a párod okosabb vagy butább nálad?
2011. febr. 28. 22:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar ha okosabb mint én, sőt kifejezetten büszke vagyok a páromra:)

Persze most hogy mondjam én sem vagyok buta:P

Alapvető szerintem, hogy azért legyen közös téma és egyik ne legyen 80 as IQ-val a másik 130-al, mert akkor kicsit gáz van. Persze nem azt mondom, hogy IQ alapján válasszunk párt, de egy alapvető intelligencia, egy valamilyen közös érdeklődés szerintem alap.

2011. márc. 1. 07:28
 12/15 napietus ***** válasza:
ha okosabb, az nem zavar (férjem is okosabb nálam, azért ő a férjem :)). ha butább, az zavarna, amúgy is az emberi butaság azon kevés dolgok egyike, ami igazán kiakaszt.
2011. márc. 1. 08:35
 13/15 anonim ***** válasza:
olyan szinten fontos, hogy butább azért ne legyen nálam...
2011. márc. 1. 14:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Inkább a buta zavarna. Vagyis a durván buta. Egy kicsit okosabb vagyok barátomnál, de ez a hétköznapi életben nem jön ki. Ő is ugyan úgy végzi az egyetemet, mint én, csak nekem kevesebb energiaráfordítás. (egy helyre járunk) Ez így teljesen oké, de ha már a mindennapok szintjén is előjönne ez, akkor az idegesítene.

Ja és nem az egyetem a lényeg, mielőtt megszóltok. Felőlem villanyszerelő is lehetne, csak legyen meg az alapműveltsége és a beszédstílusából ne iskolázatlanság süssön.

2011. márc. 1. 21:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy le leszek pontozva, de az engem nagyon zavarna, ha vki annyira buta lenne, hogy nem lehet vele rendesen elbeszélgetni semmilyen komoly témáról, vagy ha olyan szinten hülyeségeket beszélne/kérdezne folyton, hogy a falat kaparom tőle. Persze nem lehet mki minden témában penge, azt is aláírom. Nem azt mondom, hogy elhagynám, meg nem szeretném (mert pl. ha egyvérzése van, nem hagynám el csak azért), de zavarna, az tény. Ha okosabb nálam, az imponál :).
2011. márc. 1. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!