Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi kell ahhoz, hogy...

Mennyi kell ahhoz, hogy féltékenyek legyetek?

Figyelt kérdés
Mi az a határ, ahol már féltékeny vagy? Példákat is lehet hozni...
2010. ápr. 6. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Ha már más nővel beszélget én akkoris az vagyok.
2010. ápr. 6. 20:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ha flörtölne, akkor az lennék. de szerencsére nem az a típus. nem adott még soha okot a féltékenységre. persze néha azért viccelődöm vele, hogy na hoool voltál ennyi ideig?:D
2010. ápr. 6. 20:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Amit az első mondott, én arra még nem. Ha természetéből adódóan barátságos, akkor ez normális. Nálam már az gyanakvásra ad okot, ha más nővel "úgy" viselkedik, például érintések...

A csók meg már abszolút kiveri a biztosítékot, de gondolom másnál is!

2010. ápr. 6. 20:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem elég pl. egy elektronikus húsvéti/karácsonyi képeslap.... Szóval, nem sok kell ahhoz, hogy féltékeny legyek.
2010. ápr. 6. 21:07
 5/9 anonim ***** válasza:

*ha a másik nőt részesít előnyben hozzám képest,jobban figyel rá mint rám

*ha egy csaj hajt a páromra és a párom nem koptatja le igen határozottan (a 'van párom' gyakran nem tartja vissza a csajokat.... a pasik pedig ritkán küldenek el 'egy rajongót' határozottan: egy darabig minden kapcsolatot megszakítani a csajjal, nem válaszolni a hívásaira/mailekre,stb)

*ha a pasim biztosan hazudik nekem a másik csaj miatt- annak oka van...

Nem vagyok féltékeny: ha mással táncol(nem tapizás!); ha más nőkkel(akik nem hajtanak rá) beszél /felhívják telefonon /sms /email DE csak ha elmond mindent és nem titkolja;stb

2010. ápr. 6. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A flörtölés bármilyen formája féltékennyé tesz.

2010. ápr. 6. 22:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Rettenetesen féltékeny típus vagyok, de próbálok uralkodni rajta.

A flörtölés már kiakaszt :)

2010. ápr. 7. 09:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is elég féltékeny típus vagyok. Próbálom ezt nem kimutatni, mert tudom milyen idegesítő, és kiborító tud lenni. Volt már rá példa, hogy kiakadtam, akkor házibuliban voltunk, és egy csaj odajött a páromhoz (akinek már volt a fejében) és elkezdte mesélni, hogy milyen jó buliban volt múlt hétvégén, csak két pasi volt, meg ő, közbe olyan sumákul nézett, meg vigyorgott, és mondta, hogy jó lenne még egy pár olyan buli, stb. Na, akkor egy idő után betelt a pohár, a csaj nyomulásától legfőképp, meg azért is, amiért ott voltam, a párom mégis végig hallgatta, és nem koptatta le a csajt, amikor már flörtölt vele. Ez így röviden. Mondtam nekik, hogy látom jól elvagytok, akkor én megyek is. A párom azt hitte csak mondom, de le is léptem haza. Egyébként nem csinálok jelenetet, nem vagyok az "nemnézhetszrásenkire" típus, nehogy már én alázkodjak meg. De ez már tényleg rosszul esett, azóta nem is történt ilyen.
2010. ápr. 7. 09:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Hogy én féltékeny legyek,ahhoz még nem született partner,és nem is fog:D:D Két gyermekes anya vagyok 10éves házasságban,és imádom a családom,szerelmes vagyok a férjembe,és halálosan féltem a betegségektől,gondoktól,vagy a haláltól..

Ha másik nő kellene neki,Isten áldja,mehet,jobb előbb,mint hazugságban élni évekig...

Ha féltékenykednék sem lenne jobb, ez az érzés megöl mindent.Ha szeret,kíván,boldog velem,akkor mellettem marad önként,ha meg nem így van,akkor is félremegy,ha láncra verem,akkor még előbb is...

Nem vagyok féltékeny,bízom magamban,és benne,ebbe pedig nem fér bele a féltékenység.

2010. ápr. 7. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!