Mennyi kell ahhoz, hogy féltékenyek legyetek?
Amit az első mondott, én arra még nem. Ha természetéből adódóan barátságos, akkor ez normális. Nálam már az gyanakvásra ad okot, ha más nővel "úgy" viselkedik, például érintések...
A csók meg már abszolút kiveri a biztosítékot, de gondolom másnál is!
*ha a másik nőt részesít előnyben hozzám képest,jobban figyel rá mint rám
*ha egy csaj hajt a páromra és a párom nem koptatja le igen határozottan (a 'van párom' gyakran nem tartja vissza a csajokat.... a pasik pedig ritkán küldenek el 'egy rajongót' határozottan: egy darabig minden kapcsolatot megszakítani a csajjal, nem válaszolni a hívásaira/mailekre,stb)
*ha a pasim biztosan hazudik nekem a másik csaj miatt- annak oka van...
Nem vagyok féltékeny: ha mással táncol(nem tapizás!); ha más nőkkel(akik nem hajtanak rá) beszél /felhívják telefonon /sms /email DE csak ha elmond mindent és nem titkolja;stb
Szia!
A flörtölés bármilyen formája féltékennyé tesz.
Rettenetesen féltékeny típus vagyok, de próbálok uralkodni rajta.
A flörtölés már kiakaszt :)
Hogy én féltékeny legyek,ahhoz még nem született partner,és nem is fog:D:D Két gyermekes anya vagyok 10éves házasságban,és imádom a családom,szerelmes vagyok a férjembe,és halálosan féltem a betegségektől,gondoktól,vagy a haláltól..
Ha másik nő kellene neki,Isten áldja,mehet,jobb előbb,mint hazugságban élni évekig...
Ha féltékenykednék sem lenne jobb, ez az érzés megöl mindent.Ha szeret,kíván,boldog velem,akkor mellettem marad önként,ha meg nem így van,akkor is félremegy,ha láncra verem,akkor még előbb is...
Nem vagyok féltékeny,bízom magamban,és benne,ebbe pedig nem fér bele a féltékenység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!