Visszahallottam, hogy az anyosom panaszkodott rám, mert tul fiatal vagyok a pici fiához. Normális ez?
én is igy gondolom.Ezelott nem értettem,hogy miért vannak az anyosviccek,mert az elozo párom anyjával tokéletes volt a kapcsolatunk,a mai napig bejon hozzám a munkahelyemre.
De ez a no....szornyu!!!
Az a baja,hogy nem dolgozik már 2éve,otthon ul és nézi a primitív sorozatait,és jár az agya a semmin.Járja a falut,és leáll mindenkivel pletykálni.
Kezdem azt hinni,hogy nem a legjobb családba kerultem,hiába szeretem a párom.
Hűha, én is 20 éves vagyok, az én párom még idősebb a tiédnél, kíváncsi leszek mit fog szólni az anyós, ha bemutatnak neki...:)
Azt semmiképpen se tedd, hogy nem szólsz hozzá, már csak a párod miatt se, ez neki is rossz lenne.
Várd ki, hogy megszülessen a babátok, utána hátha megenyhül! Ha még sem akkor pedig ülj le és beszéld meg vele! Így nem lehet élni...
hát abban igazad van,hogy igy nem lehet élni.De,ha nem adtam rá neki okot,akkor miért csinálja ezt?Sok barátnom ugy beszél a pasijával,mint vmi kutyával,azok a nok meg meg vannak becsulve,én meg aki mindent megteszek a részemrol,fozok,mosok,takarítok a fiára és lassan nevelem a kicsinkonkat,én vagyok a rossz.Pedig manapság 20évesen ez nem nagyon gyakori.Már 15éves korom ota dolgoztam 1szorakozohelyen,most a sajátunkban,már kezd az sem tetszeni neki.Ha már az is baj,ha vki dolgozik?persze,ha belole indulok ki,akkor igen,mivel 2éve otthon ul a seggén,és tv-zik.
Amilyen az adjonisten,olyan a fogadjisten.Ha o igy áll hozzá a dolgokhoz,hát akkor én is.Csak azt sajnálom,hogy mégsem mondhatom el neki,amit gondolok,mert a páromnak rosszul esne.de azért belegondolhatnának,hogy én várandos vagyok és érzékenyebb most,mint azelott...Fel vagyok háborodva!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!