Visszahallottam, hogy az anyosom panaszkodott rám, mert tul fiatal vagyok a pici fiához. Normális ez?
én a helyében dicsérném a fiát h fiatalabb nőt fogott ki :)
sztem se nézd levegőnek, de ellene se próbálj meg vmit csinálni.
magyarul nyalj be nála
Mi az, hogy túl fiatal? Talán tizenéves kamaszlány vagy? Akkor fiatal lennél...
Egyébként meg pont a kor az, amin az ember, ha megfeszül sem tud változtatni. Egyébként is, min változtatna, ha idősebb lennél?!
Anyósok.... pff...
Mennyivel vagy fiatalabb?
Próbálj meg barátságos lenni az anyósoddal, mert sajnos rá mehet a kapcsolatod. A párod bármennyire is szeret téged, azért az anyja mégiscsak sokat számit. Ha állandóan békitgetni kell kettőtöket az neki a legrosszabb.
én 20éves vagyok a párom meg 29.De elhiheted,hogy az a 9év végképp nem látszik meg koztunk,sem agyilag sem kulsoleg.Csak ez a no mindig más dolgával torodik,soha nem a sajátjávalpletykás is mellé,ráadásul primitív.
Imádom a párom nagyon,és nem értem,ha látja,hogy minden rendben van koztunk,akkor miért csinálja ezt?most lesz unokája,akire már most ugy vigyázok,mint a szemem fényére,pedig még meg sem szuletett...
Ha meg akartuk venni a babakocsit 2honappal hamarabb,akkor azért sikított,mert az babona,hogy nem lehet.Ezen a héten meg az volt a baja,hogy még nem vettunk semmit a kicsinek.én nem értem eskuszom...
Köztünk ugyan ennyi a korkülönbség.A férjem hangoztatja,hogy milyen jó dolga van és lesz 20 év múlva is,hogy ilyen csinos,üde kislány a felesége.
Anyósod unatkozik,szeretné fontossá tenni magát.Próbáld átértékelni a dolgot és elfogadni,hogy csak beszélget.Nem kell vele összeveszni,mert rányomja a bélyegét a kapcsolatotokra.
Egyszerűen nem kell mindenre reagálni,mert Te vagy az okosabb.
Arról nem beszélve,hogy amit visszahallasz,abban a saját rosszindulat is benne lehet.
Pl: irígység,hogy jól megvagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!