Mit tegyek? Nagyon bonyolult helyzetben vagyok, válasszam a lányaimat vagy a szerelmemet? Mi lenne a helyes döntés?
Az istenfáját, nem KIDOBNI akarja a lányait a hóba, hanem a saját életét élni.
Hallgass arra a sok emberre, akik szerint te rossz, gonosz, csúnya, felelőtlen anya vagy, amiért élni akarsz. Elváltál, kész, köttesd el magad, húzz csadort, és a lányaidnak szenteld magad. Naponta két rózsafüzér, heti három böjt, megértetted?
Nem kidobni akarja őket, meg otthagyni végleg!
18:03
kérdés az, hogy neked tényleg van gyereked???
16 és 18 évesek, EL TUDJÁK DÖNTENI, hogy mit szeretnének!
Nekem van gyerekem és ha azt mondja, hogy az apjával akar maradni akkor nem fogom magammal rángatni egy idegen környezetbe, idegen emberhez!
ne nézzünk már egy 16 éves lányt hülyegyereknek!
és mi van az apával? ő szar úgy ahogy van, semmi köze a lányaihoz???
ugyanmár! nem okoz lelki törést ha az anyja nem alszik otthon, csak hetente 3-4x találkoznak és bármikor felhívhatják.
válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:38
Na hála isten, hogy van itt még értelmes ember!
már bocsánat, de amikor nekem apukám elköltözött, mert tényleg nagyon szerelmes volt, én örültem hogy boldog, és szeretem a barátnőjét, nekem már ő is családtag.
és azóta is együtt vannak, több mint tíz éve.
nem költöztünk vele én 18voltam, öcsém otthon maradt stb. meg kicsi a lakásuk. attól még találkozhatok velük amikor csak akarok.
remélem anyukám is megtalálja majd az igazit.
Javaslom,hallgasd meg Papadimitriu Athinat...
Hasonlo szituacioban volt asszem...A szerelem egyszer veget er..Szerintem varj es ismerd meg egy kicsit jobban azt a ferfit akivel osszekoltoznel!Elvezd ki egy kicsit a fuggetlenseget!
Ez a válasz 38%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:37
Totálisan egyetértek veled,már az gáz,h ez a kérdés felmerül,jesszusom...egy életre megutálnának a gyerekeid,cserben hagyod őket egy pasiért...pffff.
Hetente 2x látogatni a gyermekeidet??????Én már nem lakom otthon,anyuék elfogadták,de igenis igényt tartanak arra,hogy hazamenjek hozzájuk néha...24/N
Bocs, de a lányaidnak igaza van. Úgy érezhetik fiatalabb vagy náluk (a pasizás miatt). Nameg új pasi új család, új kisbaba. Áhh...
Bocsáss meg, de én a lányaidnak adok igazat, 100000 %-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!