Mit tegyek? Nagyon bonyolult helyzetben vagyok, válasszam a lányaimat vagy a szerelmemet? Mi lenne a helyes döntés?
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:36
Én nem pontozlak le, de akkora ostobaságot írtál... az iskoláját, a szerelem nem korhoz kötött. Most fogadjon cölibátust, mert negyven fölött van, a férjétől meg elvált? Miért ne lehetne valakije? Vagy aki negyven fölött van, az kész, írja le magát, szentelje magát a gyerekeinek, és rá se nézzen másra?...
A válasz megírásának időpontja: ma 17:37
Köszönjük a kedves, személyeskedő hangvételt.
Igen, én ezt gondolom. Ez van. Itt van ez a "kapuzárási pánik". Na én meg EZT tartom ostobaságnak. Mondtam, le is pontozhatsz, de én nem vagyok ilyen világias mint te. És ezt nem is fogom megbánni.
Valaki írta, hogy: 50 éves leszel, és legyél egyedül? Na most az jobb, ha van melletted egy pasi, a gyerekeidet meg az unokáidat meg már nem láthatod? Mert ne adj Isten úgy összeveszel velük? És ki kérem magamnak: nem írtam ostobaságot, csak a véleményem: igenis hülyeségnek tartom, ha egy középkorú nő új pasival kezd, és feladja emiatt a gyermekeit... Akármennyire is "dúl a láv". Nem tehetek róla, én ezt így gondolom.
anya, Te vagy?
:D
nálunk nagyon hasonló a sztori... végül anyám itt hagyta a házat, mi élünk ugyanúgy mint eddig.
jó, igaz mi már felnőttek vagyunk és kétgenerációs a házunk. most én főzök apumra is.
Nekem amúgy durva, hogy 2 hónap után vagy ki. basszus, a gyerekeid még meg se ismerték és már elvárnád, hogy szeressék és vele akarjanak élni az édesapjuk helyett? miért nem adsz nekik időt? 2 hónap az baromi kevés, te se gondolod komolyan, hogy 2 hónaps kapcsolatba elhurcolnád a más szinte felnőtt gyerekeidet.
Felnőttek a gyerekek.. jó nekik az apjukkal.. a Te életed a Te életed - nem tudnának egy "idegennel" lakni.. pár év múlva úgy érzed, senkinek sem kellesz a világon.. most szerelmes vagy.. mi a kérdés? biztosítsd felnőtt gyerekeidet, bármikor bármiben melletük vagy, számíthatnak rád.. de a Te életed nem abból áll..
Meg fogják érteni.
A lányaidnak van igaza! 42 évesen már nem a szerelemnek kellene az elsőnek lenni,főleg nem szülni még egy gyereket!
Hogy hoztad volna rendbe a házasságodat,ha te kerestél magadnak egy másik férfit! Milyen példát mutatsz a lányaidnak.
Ha nem, akarod elveszíteni őket,akkor szakítsd meg a kapcsolatot a szeretőddel! A szex és a szerelem nem lehet fontosabb egy anyának,mint a gyerekei.
En is utalom anyam pasijat, de nekem van ra okom. Anyam javara hatalmas korkulonbseg, a pasi meg fiatal, de nem dolgozik, iszik, az anyja tartja el... Ha nalatok a gyerekeknek nincs okuk az utalatra, ulj le veluk beszelni. Eloszor egyedul kesobb a paroddal. Beszelj veluk az erzeseidrol, a szerelemrol, nem is kell nagyon kihegyezni erre a helyzetre, csak ugy altalanossagban a szerelemrol, csaladrol, hazassagrol. Nem gyerekek mar, meg kell erteniuk, feltve ha nincsenek jozan erveik az ellenkezojere. Sok sikert hozza.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!