A nők miért hanyagolják el magukat házasság után?
"Az anyagiakba belefér, háztartást előtte is vezetett, gyerek nincs. Kinek van kedve kényeztetni, egy elhízott szőrös nőt?"
így már tényleg csak az ostobaság/lustaság számlájára tudom írni, hiába pontoztatok le...egyik sem túl vonzó tulajdonság.
Ezt miért nem tőle kérdezed meg? Lehet, hogy pl. már nincs energiája rá, ebben az esetben tehermentesítened kéne.
A nékre sajnos iszonyú nagy feladat hárul manapság, mert mindent, ami régen kitöltötte az egész napjukat, ma nyolcórás munka mellett kell csinálni.
nos, a fő kérdés kicsit túl általános. Bár mondjuk én még nem vagyok feleség,csak menyasszony és együtt élünk a párommal 2 éve. Természetesen itthon nem ülök tűsarkú cipőben meg miniszoknyában, de persze szerintem ez senkitől sem elvárható. Szeretjük és kívánjuk is egymást akkor is,ha kinyúlt pólóban és mackóban vagyunk.
Mondjuk az nálam természetes,hogyha megyünk valahova,akkor azért kicsit kicsípem magam, egy kis smink,valami csini ruha. Nem is értem a kedves feleségedet,hogy ő miért nem...mármint szóval nem csak a párom miatt adok magamra, de én is jobban érzem magam,ha egy csinos nőt látok a tükörben és ha az emberek esetleg elismerően néznek,megdicsérik a hajam vagy ilyesmi. És szerintem ez házasság után is így lesz.
Sajnos tanácsot nem nagyon tudok adni,mivel nem értem meg,hogy egy nőnek miért nincs igénye rá,hogy szépnek lássa magát/szépnek lássák mások.
Az tényleg oké,hogy otthon kicsit mindenki kényelmesebbre veszi a figurát, de azért ha mentek valahova,illene kicsit odafigyelni magára...
Talán próbáld meg,hogy befizeted egy szépségszalonba vagy veszel neki egy csini ruhát,hátha észbe kap. Meg persze meg kéne ezt valahogy beszélni...mondjuk óvatosan,nehogy megsértődjön :)
És a férfiak? :)
A kellemes külső borostás lesz, az izmos has lassan kishordóvá nő és még sorolhatnám én is.
A férfiak miért hanyagolják el magukat házasság után?
"Miért vegyek szexi fehérneműt, ha rám sem néz?"
"Mindig azt mondja, hogy csinos vagyok, akkor is ha egy szakadt póló van rajtam, akkor nem mindegy?"
"Már ő is csak hetente egyszer borotválkozik és észre sem veszi ha szőrös a lábam."
"Évek óta nem tudom rávenni, hogy használjon orrszőr-nyírót, mert kilóg az orrából"
"Hatalmas adag süteményeket eszik mellettem és elvárja, hogy mindig süssek-főzzek neki, akkor én meg ne egyek belőle?!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!