A nők miért hanyagolják el magukat házasság után?
Miért várod el, hogy negyvenes családanya, egy-több gyerekkel, akinek legtöbbször nincs ideje 8 órát aludni, úgy nézzen ki, mint egy huszonéves szingli, akinek csak arra van gondja, hogy a kozmetikustól elmenjen az edzésig?
Én inkább ezt nem értem.
Amúgy már ezzel az általánosítással sem értek egyet, a velem egy idős, gyerektelen, egyedülálló ismerőseimnek eszükbe se jut télen szőrteleníteni a lábát (egyéb zugokról nem beszélve), nem festi ki a lábujjkörmét, mert úgysem látja senki.
Aztán a bikiniszezon előtt kampány szerű edzésbe, fogyózásba és szépségápolásba kezdenek.
"Kinek van kedve kényeztetni, egy elhízott szőrös nőt?"
Jogos, (szerintem) amennyiben te is kellően adsz magadra, legalább annyira mint házasság előtt.
arra nem gondoltál, h lehet, h a te hozzáállásoddal is baj van? nem leszek népszerű tudom, mert manapság már mindenki a médiában felfújt elveket vallja. De! engem szeret és kíván a férjem akkor is, ha otthonkában vagyok, akkor is, ha 2 hete nem szőrtelenítettem, akkor is, ha felszedtem kilókat. Mert nem csak a kinézetembe, hanem az egyéniségembe szeretett bele. Ő is mackóban, vagy alsóban van otthon, kinyúlt pólóban, sokszor borostás (bár én ezért kifejezetten rajongok). Én őt minden állapotában, bármilyen külsővel szeretem. És ő is engem. Minden rezdülését. Ilyen erős szerelemnél lényegtelen, hogy borostás-e vagy kinyúlt pólóban van egész hétvégén. Alig várjuk, hogy együtt legyünk, hogy összebújjunk, hogy szeretkezzünk. 6 éve ismerem, 5 éve vagyunk együtt, 2 éve élünk együtt, 6 hónapja vagyunk házasok.
Te mennyire szereted a párod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!