Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vállalnátok gyereket, ha...

Vállalnátok gyereket, ha tudnátok, hogy ezáltal megromlik a kapcsolatotok a párotokkal?

Figyelt kérdés
Igazándiból nem szeretném ,h megváltozzon a párommal a kapcsolatom, ezért sem igazábol szeretnék gyereket.Nekem a párom mindennék fontosabb!
2011. febr. 28. 10:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%
Nem,én nem.
2011. febr. 28. 11:26
 12/20 napietus ***** válasza:
40%
ja, összefoglalva: az a kapcsolat, ami egy gyerek miatt megromlik, amúgy sem áll stabilabb lábakon mint a görög gazdaság. tehát, ha szeretnék gyereket, kétlem, hogy fecsérelném rá az időmet.
2011. febr. 28. 11:33
 13/20 anonim ***** válasza:
64%

11.22-nek nincs igaza. Egy pici baba nem rabszolgaság! Nem kell minden percben vele lenni. Ha egy nőnek Csak a gyerek számít,Csak vele törődik,a párjával nem,akkor miatta megy tönkre a kapcsolat.

Már a pici babát is rá lehet bízni kis időre az apukára,vagy a nagymamákra! Addig lehet időt fordítani az anyukának önmagára is. Lehet együtt is sétálni,vagy vásárolni menni. Ha már nagyobb,akkor vigyázhat rá a mama,amíg anyuka elmegy a fodrászhoz,vagy este amíg a párjával elmennek pl.moziba vagy egy-két órára a barátokhoz.

Igaz,hogy nem olyan szabadok,mint a baba előtt,de ha jó a kapcsolat,az anyuka törődik a párjával is,akkor a gyerek csak összekovácsolja a családot.

Ha pedig egy kapcsolat nem jó,vagy a férj nem akar apa lenni,akkor nem szabad gyereket vállalni! A gyereknek mindkét szülő szeretetére szüksége van.

2011. febr. 28. 11:36
 14/20 A kérdező kommentje:
szabad akarok lenni a párommal együtt
2011. febr. 28. 11:41
 15/20 napietus ***** válasza:
akkor mi a gond? Te sem akarsz gyereket, ő sem. hol a probléma?
2011. febr. 28. 11:42
 16/20 anonim ***** válasza:
75%
Akkor ne szülj gyereket!
2011. febr. 28. 11:43
 17/20 anonim ***** válasza:
70%

Én is úgy gondoltam, hogy nekem elég a szerelmem.

Aztán lett egy fiunk...

Fogalmad sincs, mit hagysz ki, ha nem vállalsz gyereket. És el sem tudod képzelni, mennyivel jobban lehet még szeretni egymást, ha összeköt valaki, aki belőletek lett - és hogy mennyire lehet szeretni egy gyereket.

Nem vagyok véresszájú ősanya, van hobbim, adok magamra, meg minden - egyszerűen csak ez az igazság.

2011. febr. 28. 12:19
 18/20 anonim ***** válasza:
49%

Én nem gondoltam volna (és ő sem), hogy ha majd gyereink lesznek, minden tönkremegy köztünk. Igazából ő nem tudott azonosulni az új szerepével.

Ezzel a tudásommal ami most van, vele sosem vállalnék újra gyereket. Minden ami szép és jó volt köztünk, az elmúlt a 2.gyerek érkezésével.

Ilyen is van.

2011. febr. 28. 12:34
 19/20 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Miért romlott meg a második gyerek születésével a kapcsolatotok?

az első gyermeked születése után akkor hogyhogy nem romlott meg?

mi a különbség?egyáltalán van különbség?

2011. febr. 28. 12:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem. Ez két ember közös döntése kell, hogy legyen. Ha nem akarná, nem tehetném meg vele, hogy a beleegyezése nélkül bevállaljam.
2011. febr. 28. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!