Most komolyan, milyen dolog ez egy családban? Egymás elől megenni még az utolsó falatokat is.
Figyelt kérdés
Direkt vettünk magunknak (én és a barátom) ételt, szalámit, stb..,ez tegnap volt, és ma délutánra majdnem mind elfogyott a szalámi, zsömle nem volt egy darab se, kenyérből is épp hogy valami...
Meg anyukám tudja jól hogy szeretem a pudingot, vett is nekem 4-et, és abból 2 eltünt, gondolom megette a pasijával, és amikor kérdeztem tőle akkor persze azt tudja mondani hogy nem tudom.....
Most komolyan, milyen dolog ez egy családban?
Egymás elől megenni még az utolsó falatokat is.
Anyagilag amugy se állunk valami jól...
2011. febr. 27. 17:25
41/41 anonim válasza:
Valóban sok olyan kérdés van, ami az éretlenségből fakad (pl. 13 évesen nem engedik el diszkóba,vagy hasonló kategória), de sok más esetben a kérdező fiataloknak igazuk van (pl. ha verik őket, vagy úgy beszélnek velük, mint egy utolsó senkiházi darab szrral) A szidás persze egyik esetben se vezet sehova, de sokszor van, hogy jogos a gyerek panasza. Félig itt is az: nem mindegy, hogy a nasim tűnt el, vagy a főétel, a vacsorám, és tf. nem tudok venni másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!