Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha perbe fognak ez miatt...

Ha perbe fognak ez miatt nyerhetek a bíróságon, vagy tegyem meg amit követelnek és irjam alá a papírt?

Figyelt kérdés

3 hónappal ezelött egy szórakozóhelyen összeszedtem egy csajt. nagyon jól nézett ki,még azon estén le is feküdtem vele. Kérdésemre h huzzak e gumit,azt mondta gyógyszert szed.

Nah,már most kiderült h ez a lány most terhes,és nincs is 14 éves! Nem gondoltam volna h nincs 18 éves,mert ebbe a klubba 21 éven aluliakat nem is engedetnének be,meg nem nézett ugy ki mint egy kislány!

A lány megadta a szüleinek az elérhetőségemet mikor megtudta h terhes,mert muszály volt szólnia otthon. a szülök felajánlották h irjak alá egy papírt ügyvéd elött miszerint 2 év mulva feleségül vezsem gyámügy engedéllyel a lányt és a gyereket is nevemre veszem. ha nem irom alá akkor perbe fognak én meg ülni fogok.

nem tudok mit csináljak. Én szüleimnek még nem is szóltam semmit.

Vannak buliképek arról az időpontról,ezzelk tudnám bizonyítani h engem megtévesztettek?

22F

2011. febr. 27. 14:53
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
92%

Az orvosnak, aki megállapította a terhességet, nem kötelessége jelenteni a rendőrségen?

A nőgyógyásznál eddig mindig kérték a taj kártyám, a személyim és a lakcímigazolványom.

A TAJ kártyán rajta van a születési dátuma.

Ha az orvos megállapítja, hogy terhes a paciens, a TAJ alapján látja, hogy 14 év alatti, tehát bűncselekmény történt, amit neki hivatalból jelentenie kell.

Szerintem itt nagyon palira vesznek.

Láttad a terhességi papírjait?

Ha még nem volt 12 hetes terhes, amikor az orvos magállapította, hogy terhes (ha egyáltalán az), akkor elvetethette volna a babát.

Mutattak valami igazolványt, ami bizonyítja, hogy 14 év alatti?

Ha aláírod a papírt, elismered, hogy te vagy az apa, és fizethetsz a gyerek után, akárkié.

Ha terhes, a kórházban a szüléskor kiderül, hogy az aktuskor még nem volt 14 éves, és hiába írtatok akármilyen papírt, hivatalból feljelentést tesznek ellened.

Ne írj alá semmi!

Kérd a terhességi papírokat és a lány igazolványát.

Még ha terhes is, akkor sem biztos, hogy tőled van a gyerek. Te ne ismerd el, kérjék ők az apasági vizsgálatot.

Ha valóban terhes és valóban 14 év alatti, menj ügyvédhez.

De alá ne írj semmit!

2011. febr. 27. 17:16
 52/68 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mi van veled? Szóltál a szüleidnek?
2011. febr. 27. 17:18
 53/68 anonim ***** válasza:
95%

A helyzet az, hogy neked ebben az ügyben semmit sem kell tenned. Ha ők bármit akarnak, akkor menjenek rendőrségre vagy majd ha megszületett a gyerek bíróságra.

Azért ha már főiskolás vagy, lehetne több fogalmad erről.

1. olyan nincs hogy "ha perbe fognak akkor ülni fogok" :) perbe foghatna, vagyis apasági pert indíthatnak, hogy állapítsa meg a bíróság hogy te vagy az apja a gyereknek, de az hogy ülni fogsz az azzal függ össze hogy feljelentenek a rendőrségen és büntető eljárásban szabadságvesztésre ítélnek. A kettő nagyon nem ugyanaz.

2. Ne írj alá semmit. Egy. semmi értelme, mert manapság senki sem kényszeríthető házasságra, és a házasság ígéret be nem tartását nem lehet a mai jog szerint szankcionálni semmivel :) szóval úgyse mennének vele semmire. A másik meg ha aláírod, akkor nyilván benne lenne, hogy beismered hogy lefeküdtél a lánnyal, amiből jobb kimaradni.

3. A megrontás nevű bűncselekményt csak így lehet elkövetni: btk kommentárból idézve

"A megrontás csak szándékosan követhetı el, az eshetıleges szándékkal való elkövetés sem kizárt, amennyiben például az

elkövetı számol annak a lehetıségével, hogy a sértett még nem töltötte be a tizennegyedik életévét és ebbe a lehetıségbe

belenyugodva közösül, vagy fajtalankodik az ebbe beleegyezı sértettel"

És mivel a beszámoló alapján egyértelműen arra lehetett következtetni hogy 13 éves gyerek nem lehet jelen a klubban, és ő sem utalt rá, ezért nem gondolhattál arra, hogy ennyire fiatal a kislány. Ezért nem valósult meg sem egyenes sem eshetőleges szándék. vagyis nem fognak megbüntetni.

És még egy, ha már apád nem kever le neked egy nagy pofont, akkor itt hallgasd meg a véleményeket. Te egy hülye vagy, ne is haragudj. Ismeretlen nőcskékkel dugsz gumi nélkül össze vissza, aztán meg csodálkozol hogy miket szedsz össze és adsz tovább. Felelőtlen hülye vagy, függetlenül attól hogy bűncselekményt követtél-e el vagy sem.

32/N

2011. febr. 27. 17:37
 54/68 anonim ***** válasza:
82%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

válasz megírásának időpontja: ma 15:42

Ő mindent leírt, amit akartam... még annyi: amit a lány szülei mondtak a papír aláírásáról, azt úgy hívják, zsarolás. Amiért ők ülhetnek, ha kiderül...

2011. febr. 27. 17:47
 55/68 anonim ***** válasza:
86%

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:37

Teljesen igaz.

2011. febr. 27. 18:31
 56/68 anonim ***** válasza:
90%

Ez teljesen olyan, mint a "Különös házasság" :-).

Ha aláírsz bármit, azzal elismered, hogy megrontottad a kislányt. Azt hiszem így hívják ezt, és függetlenül attól, hogy tudtál e róla vagy sem, vétkes vagy. Valószínű, ezt az egészet megúszod egy jó ügyvéddel 1 év felfüggesztettel. Amit az apuka, alias nagypapa csinál, az zsarolás, és bünteti a törvény.

Van több verzió, de meglehet én feljelenteném.

A papírt bármikor előveheti, ha nem tetszik neki valami újra megzsarol? Na ne már...

Szerintem a félelmed erősebb, mint a következmény lesz.

Ha tőled terhes, és meg akarja tartani, hát az kemény dió. És igen, fizetned kell, ha nincs munkád is. A kicsinek attól még ennie kell...

Húúú, nem semmi sztori.

2011. febr. 27. 20:38
 57/68 anonim ***** válasza:
62%
Eszembe jutott meg valami, most hogy megint elolvastam a kerdesedet. Ez a csaj, ha tenyleg terhes, mar akkor terhes volt mikor lefekudtetek es tudta is! Azert nem akarta az ovszert. Nem a tied a gyerek.
2011. febr. 27. 21:14
 58/68 anonim ***** válasza:
86%

Na, a következőt tudod tenni.

Elmész a rendőrségre, és ott szépen elmondasz mindent. "Jó napot kívánok, xy vagyok, problémám van. Eljött hozzám egy férfi, aki azt állítja, hogy az ő lánya tőlem esett teherbe. A lánnyal egy szórakozóhelyen ismerkedtem meg, ahová 21 év alattiaknak tilos a belépés. Ennek tudatában szexeltem vele, és megadtam neki a telefonszámomat. Az apjától, aki eljött hozzám, tudtam meg, hogy a lány 1. kiskorú 2. állítólag terhes, és tőlem terhes.

Az apa lekevert pár pofont - ezt a jelenlévő lakótársam tanúsítja -, és egy papírt mutatott nekem, amelyet nekem ügyvéd jelenlétében alá kellene írnom, hogy két év múlva feleségül veszem a lányukat. Azzal fenyegetett, hogy amennyiben nem teszem meg, beperelnek.

Én nem láttam a lány személyi igazolványát, nem láttam bizonyítékot se arra vonatkozólag, hogy terhes lenne, továbbá nem vagyok biztos abban, hogy tőlem van a gyerek - már amennyiben valóban terhes. Az apa továbbra is zaklat, perrel fenyegetőzik. Kérem mondják meg, mi a teendő?"

És ebben minden benne van. Nem téged fognak elsőnek elkapni, hanem az apát, meg a szórakozóhelyet. A fényképeket, amiken a csaj rajta van, MINDENKÉPPEN mentsd le, nyomtasd is ki, mert lehet olyan fordulata is a dolognak, hogy ő csak arra járt a szórakozóhely előtt, és te megerőszakoltad a bokorban.

Az eljárás ellened mindenképpen meg fog indulni, ez törvény, meg kell indítani, na de a végkimenetel nagyon nem mindegy, és sok múlik rajtad.

2011. febr. 27. 21:18
 59/68 anonim ***** válasza:
81%
Utolsónak igaza van! Szerintem is csak egy apa kell nekik.
2011. febr. 27. 21:19
 60/68 anonim ***** válasza:
Egyébként.. baromi jó világ, ahol a 21 év felettieknek fenntartott klubban is személyit kell kérni dugás előtt, mert beengedik a kiskorúakat, valamint hogy főiskolás férfiaknak annyi esze nincs, hogy ha már közösül, akkor GUMIT kellene húzni, mert az ugye véd a terhességtől, nemi betegségektől meg egyéb csúnya dolgoktól. Ezt most csak úgy megállapítom, és bízom benne, hogy a kérdező ki tud mászni a slamasztikából, de őszintén mondom, nagyon csóválom a fejem. Még a gumi nélkül az talán hagyján is, de hogyan került be oda az a lány? Igaz, sajnos a West Balkán óta tudjuk, hogy simán lehet ilyen is.
2011. febr. 27. 21:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!