Ha perbe fognak ez miatt nyerhetek a bíróságon, vagy tegyem meg amit követelnek és irjam alá a papírt?
3 hónappal ezelött egy szórakozóhelyen összeszedtem egy csajt. nagyon jól nézett ki,még azon estén le is feküdtem vele. Kérdésemre h huzzak e gumit,azt mondta gyógyszert szed.
Nah,már most kiderült h ez a lány most terhes,és nincs is 14 éves! Nem gondoltam volna h nincs 18 éves,mert ebbe a klubba 21 éven aluliakat nem is engedetnének be,meg nem nézett ugy ki mint egy kislány!
A lány megadta a szüleinek az elérhetőségemet mikor megtudta h terhes,mert muszály volt szólnia otthon. a szülök felajánlották h irjak alá egy papírt ügyvéd elött miszerint 2 év mulva feleségül vezsem gyámügy engedéllyel a lányt és a gyereket is nevemre veszem. ha nem irom alá akkor perbe fognak én meg ülni fogok.
nem tudok mit csináljak. Én szüleimnek még nem is szóltam semmit.
Vannak buliképek arról az időpontról,ezzelk tudnám bizonyítani h engem megtévesztettek?
22F
1. lépés: mondd el a szüleidnek, mi történt, talán ők tudnak valamit tanácsolni. Az biztos, hogy a papíros zsarolást nem fogják annyiban hagyni.
2. lépés: szerezzetek egy jó ügyvédet
3. lépés: képeket nála elhelyezni, biztonsági másolatokat magadnál tartani.
4. lépés: mondd azt, hogy aláírnád a szerződést, valahogy szerezz róla másolatot, majd ezt is hozd fel bizonyítéknak.
Arra nem gondoltál, hogy anyuka apuka valakire rá akarja sózni a gyereket?
Lehet már alapjáraton terhes volt a kis ribnyák, aztán a szülei gondolták keresnek egy marhát akire ráverhetik a balhét.
Mindenképpen menj bele a tárgyalásba, mert felháborító ez a helyzet amibe bele akarnak rángatni.
Én biztos vagyok benne, hogy nem a te gyerekedről van szó!
Szia!
Szólj a szüleidnek és keressetek fel együtt egy ügyvédet és utána a csajt.
Az két külön dolog, hogy büntetőjogilag felelősségre vonnak vagy sem, illetőleg, hogy gyerek elismerése gyerektartás ilyesmik.
Ami az előbbit illeti: A buliban készült képpel, valamint azzal, hogy korhatáros volt a buli, így te joggal feltételezted és fel sem merült benned, hogy a lány 14 év alatti, biztosan nem fognak felelősségre vonni.
A másik kérdés meg, én apasági tesztet mindenképpen csináltatnék, de sajnos megkopott a tudásom családjogi ügyekben, így nagyon részleteket nem tudok mondani, max ha utánanézek.
A másik meg: lehet megemlíteni a drága szülőknek, hogy az ő kis 13 éves kislányuk mit keresett egy 21 év felettieknek való szórakozóhelyen, ahol nyilván alkohol is volt, ha annyira fenyegetőznek, világosítsd fel őket, te is el tudsz menni a gyámhatósághoz, utána az pedig rajtuk áll, hogy milyen intézkedéseket tesznek.
a lány nem volt szűz
mindenképpen szólok szüleimnek,ebből nem tudom kihagyni őket. Biztos idegesek leszenk,de tudom mellém állnak majd.
Lakótársam tanúként tudja bizonyítani h a lány apja mikor megkeresett többször is megütött. Ez is számít?
A másik kérdésem h ha az enyém a gyerek,hogy kell fizetnem gyerektartást ha semmiyen jövedelmem nincs ,ert még tanulok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!