Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha perbe fognak ez miatt...

Ha perbe fognak ez miatt nyerhetek a bíróságon, vagy tegyem meg amit követelnek és irjam alá a papírt?

Figyelt kérdés

3 hónappal ezelött egy szórakozóhelyen összeszedtem egy csajt. nagyon jól nézett ki,még azon estén le is feküdtem vele. Kérdésemre h huzzak e gumit,azt mondta gyógyszert szed.

Nah,már most kiderült h ez a lány most terhes,és nincs is 14 éves! Nem gondoltam volna h nincs 18 éves,mert ebbe a klubba 21 éven aluliakat nem is engedetnének be,meg nem nézett ugy ki mint egy kislány!

A lány megadta a szüleinek az elérhetőségemet mikor megtudta h terhes,mert muszály volt szólnia otthon. a szülök felajánlották h irjak alá egy papírt ügyvéd elött miszerint 2 év mulva feleségül vezsem gyámügy engedéllyel a lányt és a gyereket is nevemre veszem. ha nem irom alá akkor perbe fognak én meg ülni fogok.

nem tudok mit csináljak. Én szüleimnek még nem is szóltam semmit.

Vannak buliképek arról az időpontról,ezzelk tudnám bizonyítani h engem megtévesztettek?

22F

2011. febr. 27. 14:53
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
100%
Láttál arról igazolást, hogy terhes?
2011. febr. 27. 15:31
 32/68 anonim ***** válasza:
73%
dns-teszt...de ezért ne házasodj és keress fel egy ügyvédet és igen, nagy valószínűség szerint le fognak sittelni, hacsak a csaj tényleg nem néz ki a bulis képeken 16-nak legalább
2011. febr. 27. 15:32
 33/68 anonim ***** válasza:
78%

15:24 vagyok emlékeim szrint ha nincs jövedelmed, akkor nem vagy köteles gyerektartást sem fizetni.

De ha gondolod és összegyűjtöd minden kérdésed, leírod privátba pontosan utánanézek neked, de hangsúlyozom én az ügyvédet nem helyettesíthetem, amire nagy valószínűséggel szükség lesz, még egy kis lépés elválaszt a jogi diplomától.:)

2011. febr. 27. 15:32
 34/68 anonim ***** válasza:
71%
14 éves az gyermekkorúnak számít. Mindegy hogy aláírsz e valami papírt vagy sem, büntetőperre fog sor kerülni. Az anyakönyvi kivonathoz kell az apa neve is...
2011. febr. 27. 15:33
 35/68 anonim ***** válasza:
100%
ja és tanuld meg, hogy a nem létező gyógyszer nem csak a terhesség, hanem a betegségek ellen sem véd...
2011. febr. 27. 15:33
 36/68 anonim ***** válasza:
100%
Mutass légyszíves egy képet a csajról, mert hasonlít a sztori ahhoz, amit a sulinkban mesélget egy csaj...
2011. febr. 27. 15:34
 37/68 anonim ***** válasza:
100%

Nem írnék alá semmit. Ha bebizonyosodik, hogy az te gyereked akkor vállald a felelősséget, de amíg korán sem biztos, hogy a tiéd, addig semmit ne írj alá. És ezt meg is mondhatod nekik.

A liliomtiprásról meg annyit, hogy próbálj azzal érvelni, hogy a klubba 18 éven aluliak be sem léphetnek, így nem is gondoltad volna, hogy ő nincs annyi.

Kérj jogi segítséget, keress egy megbízható ügyvédet. Ha azzal érvelsz, hogy te meg lettél tévesztve, át lettél verve, akkor szerintem nem lesz gond.

A gyerekről pedig feltétlen derítsd ki, hogy a tiéd-e vagy sem.

2011. febr. 27. 15:36
 38/68 anonim ***** válasza:
93%

egy kis infót irhatnál, melyik honlapon vannak kint a képek és melyik csaj az?

iszonyat kiváncsi vagyok arra a 13 éves lányra...

2011. febr. 27. 15:37
 39/68 anonim ***** válasza:
100%

1. SEMMIT ne írj alá

2. MINDEN KÉPRŐL biztonsági másolat

3. APUKÁT feljelenteni a rendőrségen testi sértés miatt, lakótárssal együtt

4. SZÓRAKOZÓHELY tulajdonosait ugyanígy nem tudom fel lehet-e jelenteni, de nagyon megütik a bokájukat, hogy bement oda a kislány, holott nincs 21

5. DNS-VIZSGÁLAT

Úgyhogy lépj, és nagyon gyorsan, mert ha sodródsz az árral, tényleg megszívod. Az apát feljelenteni ütlegelésért, aztán majd a rendőrség őt megkérdezi hogy mi volt, hogy volt, és hogy hogyan is került a kislány egy ilyen szórakozóhelyre?!

ALÁ NE ÍRJ SEMMIT. Szüleidnek pedig nagyon gyorsan szólj.

2011. febr. 27. 15:42
 40/68 anonim ***** válasza:
100%
A 15.33-nak igaza van. Te aláírhatsz akármit, az semmit nem fog érni, a lány kiskorú volt, mindenképpen meg fog indulni a büntetőeljárás ellened, csak ugye a végkimenetel nem mindegy. Úgyhogy ne firkálj alá semmi hülyeséget, és nagyon gyorsan kérj jogi segítséget, sőt jobban jársz, ha a rendőrségre is magadtól mész el, főleg mivel az apa megütött. KOTRÁS!!!
2011. febr. 27. 15:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!