Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha perbe fognak ez miatt...

Ha perbe fognak ez miatt nyerhetek a bíróságon, vagy tegyem meg amit követelnek és irjam alá a papírt?

Figyelt kérdés

3 hónappal ezelött egy szórakozóhelyen összeszedtem egy csajt. nagyon jól nézett ki,még azon estén le is feküdtem vele. Kérdésemre h huzzak e gumit,azt mondta gyógyszert szed.

Nah,már most kiderült h ez a lány most terhes,és nincs is 14 éves! Nem gondoltam volna h nincs 18 éves,mert ebbe a klubba 21 éven aluliakat nem is engedetnének be,meg nem nézett ugy ki mint egy kislány!

A lány megadta a szüleinek az elérhetőségemet mikor megtudta h terhes,mert muszály volt szólnia otthon. a szülök felajánlották h irjak alá egy papírt ügyvéd elött miszerint 2 év mulva feleségül vezsem gyámügy engedéllyel a lányt és a gyereket is nevemre veszem. ha nem irom alá akkor perbe fognak én meg ülni fogok.

nem tudok mit csináljak. Én szüleimnek még nem is szóltam semmit.

Vannak buliképek arról az időpontról,ezzelk tudnám bizonyítani h engem megtévesztettek?

22F

2011. febr. 27. 14:53
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
100%
gondolom a csaj valakivel szexelt,terhes lett.. az apja erre beparázott,hogy kinek kell majd a lánya egy gyerekkel a nyakában..erre kitalálták.hogy elmegy szépen egy ilyen buliba, szexel egy jólöltözött fiúval,akit majd aztán megzsarolnak és ezzel bebiztosítják,hogy az idióta lányuk tutira férjhez legyen adva. aki annyira balf*sz ,hogy a 13éves gyerekét nem hogy 21 éven felüli buliba, de egyáltalán bárhova is elengedi az éjszakába abból ezt pont kinézem...... szerintem ne írj alá semmit!! nem valószínű,hogy börtönbe kerülsz, de minél előbb szólsz a szüleidnek, annál előbb tudnak segíteni.
2011. febr. 27. 15:47
 42/68 anonim ***** válasza:
100%
A börtön szerintem sem valószínű. Az eljárást mindenképpen megindítják, de ha ez a kislány ott volt egy ilyen szórakozóhelyeken, akkor te bizony annak tudatában dugtál vele, hogy elmúlt 21. Ez gumitól független.A terhessége viszont nem az. És ahogy írták már páran, nagyon lehet, hogy te csak egy palimadár vagy, tehát DNS-teszthez mindenképpen ragaszkodj.
2011. febr. 27. 15:49
 43/68 anonim ***** válasza:
100%

Na meg egy pillanat! A magyar jog szerint egy ilyen "szerződés", amiben kötelezed magad nősülésre, érvényes lenne egyáltalán?

Mutasd már meg azokat a képeket, és mentsd is le őket!

2011. febr. 27. 15:56
 44/68 anonim ***** válasza:
100%

A beleegyezési korhatár a büntetőjogban az az életkor, amelynek betöltése után az egyén jogot formál arra, hogy szabad döntés alapján létesíthessen szexuális kapcsolatot. Ha tehát valaki olyan személlyel létesít szexuális kapcsolatot, aki nem töltötte be a beleegyezési korhatárnak megfelelő életkort, bűncselekményt követ el.

Magyarországon a beleegyezési korhatár mind azonos, mind különböző neműek közti szexuális kapcsolat esetében 14 év.

2011. febr. 27. 16:01
 45/68 anonim ***** válasza:
66%
BTK. 201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
2011. febr. 27. 16:03
 46/68 anonim ***** válasza:
70%

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:03

Köszönjük Emese!

Valószínűleg ezzel a kérdező is tisztában van, ezért kérdezte hogy érdemesebb-e aláírnia azt a papírt.

Válaszom még mindig: NEM!!!

Ha összeköti az életét egy kis ribivel, akit mondjuk 2 év múlva otthagy, jönnek a kedves szülők, és akkor jelentik fel őt, akár nemi erőszakkal is!!!

Szóval kedves kérdező, bármit is csinálsz, aláírást ne osztogass mostanság!

2011. febr. 27. 16:07
 47/68 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó tanácsokat kaptál. NE ÍRD ALÁ!! Tuti, hogy csak palira akarnak venni.
2011. febr. 27. 16:10
 48/68 anonim ***** válasza:
87%

Ezt eddig is tudtuk, kedves előttem szóló... itt most nem arról van szó, hogy bűncselekményt követett-e el, hanem hogy most mit csináljon. Ha a csaj nem lett volna terhes, lehet hogy ki se tudódott volna a dolog, miszerint a kérdező szexuális kapcsolatot létesített egy tizennégy év alattival.

1. nem tudni hogy tényleg terhes-e (valószínűleg az)

2. nem biztos hogy a kérdező az apa (előfordulhat)

3. annak biztos tudatában feküdt le vele, hogy a szórakozóhelyre 21 éven aluliak nem mehetnek be

4. amit alá akarnak vele íratni, szerintem hülyeség, ilyesmi nincs a magyar jogban, hogy kötelezi magát nősülésre.

Töröm a fejem ezerrel, mit lehetne mit tenni. Mert ha ez a papír, amit alá akarnak vele íratni, érvénytelen, akkor írja is alá, így a szülők nem indítanak eljárást. Na de, ezt ők ügyvéd előtt akarják aláíratni, márpedig ha ilyet nem lehet tenni, az ügyvéd csak megmondja, hogy "bocs, ezt nem lehet" Viszont, ha felvállalja a gyereket, és tényleg az övé, visszamenőleg is megindíthatják az eljárást, akár több év múlva is (nem tudom mennyi a max.)

Úgyhogy ezt a papirosdit hagyni kellene, és arra támaszkodni, hogy a csaj olyan szórakozóhelyen volt, ahová nem mehetett volna be. Ilyenkor ugyanis a szórakozóhely tulajdonosainak felelőssége is felmerül, és a szülőké is!

Én azt mondom, amit itt már páran, hogy ügyvédhez fordulni, jogi fórumon segítséget kérni, és a képeket LEMENTENI, tárolni, kinyomtatni stb.

2011. febr. 27. 16:11
 49/68 anonim ***** válasza:
100%
Már elnézést, de ha bármit is aláír, azzal elismeri a vétkességét. Nem kellene...
2011. febr. 27. 16:14
 50/68 anonim ***** válasza:
100%
Na meg az is. Bár ugye, ha apuka pofozta, akkor ott a kényszer is. Szóval annak van igazsága, aki azt mondja, hogy ne osztogasson aláírásokat.
2011. febr. 27. 16:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!