Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy para van! Ilyenkor mit...

Nagy para van! Ilyenkor mit kell csinálni?!?! Durva?

Figyelt kérdés

Sziasztok 25 éves lány vagyok. Áprilisban leszek 26. Szóval az a helyzet, hogy közel 3 hónapja vagyok együtt egy férfival (nem huszonéves), 30on felüli.

Amikor szeretkeztünk, akkor én voltam az, aki vett gumit, de ő nem volt rá képes, hogy használja, mert nem szereti.

Én nem szedek fogamzásgátlót, mert félek tőle, hogy a jövőben problémákat okozhat a szervezetemben. Szóval így szeretkeztünk és teherbe estem.

Ezt az esetet közöltem a párommal és ő azt mondta, hogy vetessem el, mivel a kapcsolatunk még eléggé frissnek mondható. Én szeretném megtartani a gyereket, mert nagyon vágytam már rá és úgy érzem, hogy most boldog voltam emiatt.

A másik baj az, hogy sajnos nincs saját egzisztenciám (anyunál lakom, aki szintén nem gazdag.) Sajnos nagyon kevés pénzem lenne arra, hogy egyáltalán pelenkát vegyek neki, meg hát....válság van. A városomban nincs munka.

A párom egyáltalán nem akarja a gyereket és emiatt vita is volt, mert én érzékeny vagyok erre a témára, meg ha igazán szeret, akkor neki is kéne a gyerek, nem? Szerintetek? Ti mit gondolnátok erről?

Továbbá az egyik nap arra lettem figyelmes, hogy sms-eket kap (ekkor még nem tudtam hogy terhes vagyok) és akartam tudni meg kérdezni hogy ki az. S eléggé titkolózós volt, meg később kiderült hogy az egyik haver barátnője akivel elment ebédelni, az valójában az exe. (A párom amúgy Londonban nőtt föl, félig magyar.)

Szerintetek mit lehet várni ettől a férfitől?

Mi legyen szerintetek a gyerekkel?

Az egyik legjobb barátnőm azt mondja, hogy szerinte vetessem el...

A párommal most összekaptunk megint ezen a témán és már 3 órája nem hívott...ennyit jelent ez neki?!?!

Előre is köszi a válaszokat!

25L

2011. febr. 26. 14:55
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:
Szia! Mi lett, a végső elhatározásod? Nagyon kiváncsi volnék rá. Ha mégse tartottad meg, akkor se búsulj,bízz ,próbálkozz majd talán lessz rá még esélyed.
2012. nov. 16. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!