Ha kapnál/örökölnél 500 ezer Ft-ot, mire költenéd?
Figyelt kérdés
Megtakarítás, adósságrendezés/törlesztés, utazás vagy...?2011. febr. 26. 14:31
51/55 anonim válasza:
Egy részét egész biztos betenném a bankba... de sztem nem bírnám ki, hogy ne költsek belőle. Asszem megvennék pár CD-t, amit régóta szeretnék, vennék pár márkásabb sminkcuccot (olyanokat, amiket tényleg nap mint nap hasznélnék, nemcsak shoppingolnék össze-vissza), egy jobb mp3-lejátszót... és asszem elmennék az arcom lézeres szőrtelenítésére (ha több pénz lenne, akkor a teljes testemen is megcsináltatnám...).
52/55 anonim válasza:
Külföldre költöznék... vissza angliába. Ennyi pont elég lenne, hogy elinduljak.
És te? :)
Talán örököltél? Nyertél a lottón?
53/55 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmi. Ismerősöm örökölt, én meg eljátszottam a gondolattal, mit tennék, ha 500 ezer csak úgy az ölembe hullana.
Aztán gondoltam, megkérdezlek titeket is...
2011. márc. 1. 23:05
54/55 anonim válasza:
vennék új gépet ! (kb.100e)
új konyhabútort (kb.100e)
új ágyat (kb.30e), függönyt (20e)
padlót is felújítattnám (kb.50e?)
új mosógép (kb.80e)
maradék 100e-t betenném a bankba.
kimennék Olaszországba vagy Ausztriába + keresnék is ott vmi tanulási/szállás/munkalehetőséget is
55/55 anonim válasza:
Végre beregisztrálnám a kocsimat magyar rendszámra, ami hónapok óta áll emiatt és a sok pénzem is áll benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!