Ha kapnál/örökölnél 500 ezer Ft-ot, mire költenéd?
Figyelt kérdés
Megtakarítás, adósságrendezés/törlesztés, utazás vagy...?2011. febr. 26. 14:31
21/55 anonim válasza:
Új laptopot vennék belőle, még raknom is kellene hozzá egy keveset..
22/55 anonim válasza:
Ja, örökölni én sem szeretném! Csak kapni! :)
14:48-as voltam.
23/55 anonim válasza:
Menne az eddig megtakarítotthoz az önerőbe...sajnos így is hitel kell a saját házhoz!
24/55 anonim válasza:
Bevétel többszörözésre. Jól forgatva sokat segítene választott tevékenységem felpörgetésén némi reklám és megoldaná egyéb hirtelen szükséges dolog indítását.
26/55 anonim válasza:
kifizetném az adósságaimat...
27/55 anonim válasza:
300-400-at lekötnék hosszabb időre. maradékot pedig szép lassan felélném, mikor milyen kis apróságra van szükség alapon.
28/55 anonim válasza:
Mivel fiatal vagyok, lekötném, amíg nem lenne rá komolyabban szükségem.
Egyszer örököltem ennyit (15 voltam vagy 16), sajnos apám elherdálta, azt hazudta, hogy OTP tartozását, meg egyebeket fog belőle fizetni... Végül pia plusz kaszinó lett a vége, meg a barátnőjére költötte, pedig nekünk jobban szükségünk lett volna rá...
21/L
29/55 anonim válasza:
Hitelt törlesztenék vagy feltöltenék pár hitelkártyát vagy kifizetném a nyaralásunk utolsó részletét.Nem nagyon tudná sajnos egy ekkora összeg befolyásolni a családi kasszát.
30/55 anonim válasza:
Vennék magamnak egy kisebb üzletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!