Ha kapnál/örökölnél 500 ezer Ft-ot, mire költenéd?
Szia.
Nekem annyi pénzem nem volt mint neked,de szülinapomra összejött 400 ezer forint leginkább szülőktől 20 éves vagyok ruhákra,kozmetikumokra és bulizásra költöttem a nagy részét. Maradt még 70 ezer forintom ezt pedig elraktam vészes időkre,de remélem ilyen nem lesz:)
Hát Rómába nem érdemes, xar hely.
Egész Olaszország az.. Csak a nagy duma van mindenről amikor meg odamész olyan mintha Bulgáriában lennél.
Én tanulnék abból az 500 ból, vagy megszerezném az összes létező jogsit A-E ig + a Pávokat..
éltem Rómában 1.5 évet, szóval ismerem azért valamennyire:))))
Jártál már Umbriában vagy Toscanaban? Ajánlom, meg fog változni a véleményed...
Felét a családomnak/testvéremnek adnám, a többiért eurót váltanék és irány külföld. Ebből az összegből egy elvagyok egy hónapot szinte bárhol, amíg találok valami értelmes munkát.
Esetleg pár tízezerért elvégeznék előtte egy nyelvtanfolyamot, mert csak angol nyelvvizsgám van, ami mostanában már nem nagy extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!