Ha kapnál/örökölnél 500 ezer Ft-ot, mire költenéd?
Figyelt kérdés
Megtakarítás, adósságrendezés/törlesztés, utazás vagy...?2011. febr. 26. 14:31
41/55 anonim válasza:
En pont most orokoltem annyit. :) Betettem lakaselotakarekossagiba.
43/55 anonim válasza:
Fognám magam, és elindulnék külföldre munkát keresni. Ennyi pont elég lenne vésztartaléknak, és addig, ameddig nem találok melót..
45/55 anonim válasza:
életmentő volna egy ilyen összeg :D
vennék egy-két nadrágot, pár inget, tavaszi kabátot meg sapkát - mert minden kikopott, lassan lerongyolódik rólam a gatyám, szó szerint :S
a többit lekötném a bankban, legkedvezőbb hozamra, aztán várnék... ha végzek egyetemen, éppen munkát, lakást keresek, költözök, stb. akkor jó lesz majd. :)))
19/L
47/55 anonim válasza:
22:06-os vagyok
Miért kellett lepontozni,normálisan válaszoltam a kérdésre. Mi ezzel a baj?:D
48/55 A kérdező kommentje:
A lepontozást én sem értem, velem is előfordult már, hogy válaszoltam egy kérdésnél, és tök értelmetlenül lepontoztak.
Aki nekem adná, annak köszi:D
Jaj, te 19 éves lány, majdnem "megbőgettél", pont én is így voltam 19 évesen, kopott le minden rólam, míg nem kezdtem el dolgozni, ez volt a helyzet:(
2011. márc. 1. 18:09
50/55 anonim válasza:
Menne az "önerő" nevű borítékba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!