Elegem van anyámból, meg abból, hogy ki vagyok cikizve. Mit tegyek?
170 cm /75 kg vagyok.télen felszedtem 10 kilót.meghíztam. 14 éves lány vagyok.
alapvetően ez nem túl nagy gond,mert sportolni kezdtem,és diétzáok.DE már elegem van abból,hogy akárhányszor csak eszek,vagy bármit is csinálok az égvilágon,anyám mindig azzal cseszeget,h de dagadt vagyok...egyébként meg nem vagyok olyan kórosan túlsúlyosan dagadt,szóval nem tudom ,mi a baja.majd lefogyok,már el is kezdtem fogyni..de egyszerűen szörnyen esik,és kikészít,hogy mindig csak kiröhög,mintha szarabb ember lettem volna attól,h meghíztam.teljesen elveszi az erőmet mindentől,főleg hogy most eléggé sokat is kell tanuljak,és teljesen idegbeteg lettem.bármikor elsírom magam,és minden felidegesít.ennek tetejében még azt is hallgatnom kell,hogy a barátnőim a jobbnál jobb fiúaikról beszélgetnek,meg az élményeikről,és azzal gúnyolódnak,h én még nem smároltam..és akkor mi van?? még van vagy 85 évem...
kérlek segítsetek mert megőrülök! tippeket tanácsokat bármiket írjatok.köszönöm szépen :egy elkeseredett lány.
A szülők ilyenek, majd pár év múlva belátod, hogy igaza volt. Sose az a barátod, aki csak szépeket és jókat mond rólad, ezt jegyezd meg. Szarul esik, mikor valaki bántó, rossz dolgot mond, de általában nem a rossz szándék vezérli. Rosszabb, mikor azt hallom egy üzletben, hogy 13 éves Tank Aranka a barátnőivel shoppingol, akik győzködik, hogy nagyon jól áll neki az a leggings és haspóló, miközben ezzel csak viccet csinálnak szegényből.
14 éves vagy, életed vélhetően legrosszabb időszaka, amikor világfájdalom, hiszti, minden van, szülők kikészítése, és mindent nagyon magadra veszel. Próbáld érettebben mérlegelni és kezelni az ilyen helyzeteket, bár pár év és kinövöd. A felesleget viszont nem, ha most elrontod az alakod, akkor csak rosszabb lesz, ez, amikor elkezdesz változni, nos ismerek olyat, aki vékony kislány volt, jelenleg inkább bálna, és nem tud vele mit tenni már. :S
Az szép, hogy kondizol meg futsz meg minden, de azért a te korodban csak óvatosan, sportolni szabad, a kondit nem erőltetném talán. A diétát viszont csak akkor, ha orvos állította össze. Nem eszel kenyeret? Gondolom más szénhidrátot se... gratulálok. Látszik, hogy nem értesz hozzá, szóval inkább ne csináld, a szervezetnek mindenre szüksége van. Nem szégyen felkeresni ezzel egy védőnőt, dietetikust, vagy legalább a háziorvosod, ugyanis elég könnyen csúnya hiánybetegségeket szedsz össze egy rossz bár felkapott diétával, amivel egy életre tönkreteszed magad, jojó-effekt, stb, szóval nem játék.
És ne legyél elkeseredett, a kamaszhájat simán ki is nőheted, a hiszti és idegbetegség meg sajnos marad egy pár évig, kitartást, főleg a családodnak ;)
Engem meg avval buzerálnak, hogy hízzak meg. 158/44 vagyok. Tudom, hogy hízni kéne, de eszem bármit és nem jön rám semmi. 1 év alatt 2 kilót szedtem fel, aztán elkezdtem dolgozni és le is ment 1 hónap alatt... Talán még több is.
22/N
utolsónak: annyira durva :O
utolsó előttinek: igazad van,de amúgy reggelire eszek kenyeret,tehát azért viszek be szénhidrátot.
Anyád jó arc, jobb, mintha azt mondogatná, hogy nem vagy kövér, csak erős csontozatú, és egyéb önámító f@szságok... És csak akkor kapnál észbe, amikor már késő.
Ő ezzel próbál inspirálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!