A mai lányoknak miért a gazdag pasik jönnek be? Miért jobb egy gazdagabb, mint egy szegényebb?
Nem olvastam az előzőeket, nem tudom, írták-e már.
Az ok az, hogy a jelen társadalomban egy férfinak van nagyobb esélye magas pozícióba, zsíros állásba jutni, így meggazdagodni. A patriarchális társadalom krvítja el a nőket - már amelyiket. Meg a férfiak, akik (közül páran) direkt rájátszanak arra, hogy szerintük a nőket meg lehet venni.
Férfiként hasonló elvárásom van a nőkkel szemben: tudjon valamit felmutatni az életben (végzettség, munkahely, célok) és ne csak rajtam akarjon élősködni.
Ez szerintem teljesen normális.
Sok lány nő fel úgy, hogy hiányt szenved. Én is jártam úgy, hogy hónap közepén már nem volt otthon étel sem, párezer forintból húztuk ki. Négyen vagyunk testvérek.
Iszonyú nehéz, mint érzelnileg, mint lelkileg. Akkoriban már 5-10 ezerért lehetett mobilt venni, engem folyton piszkáltak a suliban, hogy nekem miért nincs. Nem volt divatos ruhám, azt hordtam amit a testvéreim kinőttek.
Voltam én fűtetlen szobában egész télen, loptam kaját az éttermek teraszáról.
Ha lett volna gazdag pasi, aki engem felkarol, akkor minden problémázás nélkül hozzámegyek.
De nem ez történt. Szerelemből házasodtam, van egy kislányom, akinek igyekszem mindent megadni. A férjem sem gazdag, hanem törtető. De megáll és felveszi a lányunkat, leül vele játszani.
Nagyon szeretem.
Sosem értettem az efféléket. Fiúk! Ha egy csaj a pénzetekre hajt, nektek viszont nincs vagy azt szeretnétek, hogy titeket szeressen, ne a lóvét, akkor mégis miért vagytok együtt vele/miért akartok összejönni vele?
Hatalmas tévedés, hogy minden nőt ez motivál. Sokakat igen, ez tény. De korántsem mindenkit. Mi a helyzet azokkal a lányokkal, akik szintén szegényebb sorból jöttek, és egyenesen kínos lenne számukra egy gazdag családnak bemutatkozni? Szerintem nem minden nő fogadna el pl. egy gyémántgyűrűt. És nem csak szerénységből nem.
Engem spec. nem az anyagi helyzete befolyásol, hanem hogy hogy áll a pénzhez. Ne szórja, ha én sem szórom, igyekezzen munkát találni, ha én is azon vagyok. Enélkül valóban nincs közös jövő. Én pedig úgy érzem, annál azért több van bennem, minthogy csak eltartott legyek.
Sokszor pont a fiúk erősködnek, hogy "de, majd én kifizetem/megveszem neked", holott egy normális kapcsolat enélkül is tökéletesen működhet.
Gyakran mondom, hogy ha belefutunk egy rossz választásba(pénzéhes luvnya/szexmániás állat), az nem azt jelenti, hogy a komplett ellenkező nem ilyen.
Nekem ne legyen se gazdag, se szegény.
Egy normál színvonalon élő férfit szeretnék magam mellé. eleget nyomorgok a lányommal 37 ezer forintból.. az éhenhaláshoz is kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!