A mai lányoknak miért a gazdag pasik jönnek be? Miért jobb egy gazdagabb, mint egy szegényebb?
Figyelt kérdés
Köszi.2011. febr. 25. 20:59
11/49 anonim válasza:
12/49 anonim válasza:
Unalmas már ez az általánosítás...
13/49 anonim válasza:
Az is hülyeség, hogy azt írta egy 17 éves lány, hogy a szegények jönnek be neki. Régen rossz, ha anyagi hátteren múlik. Természetesen nem elhanyagolható, mert senki nem szeretne adott esetbe a nagy pénztelenségbe egy gyermeket szülni a férjének.Egyébként milyen általánosítás ez? Aki gazdag az nem ember? Nem lehetnek érzelmei? Mint valami külön faj, úgy beszél némelyikőtök, de ezt teszi a féltékenység.
14/49 anonim válasza:
Csak megjegyzem,hogy a gazdag pasi nem garancia semmire, mert lehet csak arra kellesz és pár év múlva dob. Persze a nem gazdag is lehet bunkó szóval az sem garancia:9
15/49 anonim válasza:
17 éves lánykák még válaszolhatják azt, hogy ők a csórókra buknak, meg nem érdekli őket h a párjuknak saját egzisztenciája legyen. Majd ha el akarnak költözni a szülőktől, ha családot akarnak... akkor majd hirtelen kelleni fognak azok a bizonyos piszkos anyagiak :) de félretéve a tréfát. szerintem a legtöbb nőnek egy dolog kell: hogy egy-két nagyságrenddel jobb anyagi helyzetben legyen a ffi. Az a lány, aki minimálbéres szülők mellett nőtt fel, az már a nettó 150 ezres fizetésű ffival is be fogja érni (persze a milliós fizetésűt se fogja megvetni), viszont aki jó körülmények között nőtt fel (családi költségvetés 400-500 ezer/hó), annak értelemszerűen jólesik minimum ugyanilyen életszínvonalat képviselő ffi. Az emberek nehezen adnak le az életszínvonalból... ahhoz sokat kell tanulni (spórolni, nélkülözni (mégha nem is éhezni)).
16/49 anonim válasza:
Szerintem sokszor nem is igazán pénzről van szó. Én például nem állnék le egy minimálbéres gyári munkással, vagy tescos arúfeltöltővel és nem a pénz miatt. Ha valaki 27-30 éves koráig se érte el, hogy legyen belőle valaki, annak nem sok esélye van azután se. És hosszútávon biztos nem tudna lekötni egy olyan ember, aki nem vitte semmire, és nem is vágyik többre. Sokan materialistának is néznek, amiatt, hogy csak olyan pasikkal voltam együtt az utobbi években, akiknek volt egy jó munkahelyük, kocsijuk, pedig nálam nem pénzről szólt. Egyszerűen nem vonz egy olyan férfi, aki semmit sem ért el.
17/49 anonim válasza:
Nem szabad általánosítani! Nem minden lány ilyen. A pénz nem minden. Ez olyan badarság. Persze, vannak olyanok is, akik a pénz szaga után mennek.. De az emberek nem lehetnek egyformák. Vannak olyanok, akiket nem érdekel a pénz. Személy szerint én is ilyen vagyok, sőőt, örülök neki, hogy nem gazdag a párom. Eléldegélünk, most próbálunk gyűjtögetni is, de megdolgozunk érte. Engem személy szerint nem vonzott a pénz... Gusztustalan dolog.. Olyan, mintha a lány eladná a lelkét. De a férfiakat sem kell félteni ám.
18/49 anonim válasza:
Nem hiszem. Szerintem inkább arról van szó, hogy szeretnek jól kinézni utazgatni, kényelmesen élni szeretik az izgalmat az ilyen nők. Valamint azért is jó, mert ha elválnak akkor marad lové és a nő a csalódások ellenére tud új életet kezdeni a PÉNZBŐL:
19/49 öregvarázsló válasza:
22:07
Az egyik leány ismerősöm is magasra tette az elvárásait.
A középiskolás végzettségű pasi számításba sem jöhetett nála.(Ő is középfokú végzettségű volt.)
Mégis a férje egy 8 általános targoncavezető lett.
Hát úgy látszik szerelem is létezik.
20/49 anonim válasza:
Most komolyan, ennek a kérdésnek semmi értelme. Ha van egy férfi, akivel a nő harmonikus kapcsolatban tud élni, akkor persze, hogy nem hátrány, ha gazdag. Hiszen sok kapcsolatot megmérgeznek a mindennapi problémák, a pénztelenség. Ha az ember tele van anyagi problémával, hamarabb ugrik össze akár a párjával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!