A mai lányoknak miért a gazdag pasik jönnek be? Miért jobb egy gazdagabb, mint egy szegényebb?
Nem tartom magam se szegénynek, se gazdagnak.
Mások tartanak szegénynek is, gazdagnak is.
Minden nézőpont kérdése.
Viszont van erre egy örökbecsű mondás:
Jobban megéri gazdagnak lenni, mint szegénynek; már csak anyagi szempontból is. :D
Azért jobb, nem igy fogalmaznék,hogy gazdag, hanem úgy hogy jól keres a munkahelyén!!
Mert biztosnágosabb olyan pasival családot alapítani, aki jóképességű, talpraesett, akire fel lehet nézni..
és általában akik jóképességűek, eszesek, talpraesettek, azok nem keresnek rosszul szerintem.
És nem csodálom, ha minden nő ilyen férfira vágyik...
..mert nem a csóróságban kell együtt tengődni,ami egy idő után borzalmas, a szerelem rovására megy.
Erre egy másik kérdéssel válaszolnék:
A mai pasiknak miért a bombázók jönnek be? Miért jobb egy szép lány mint egy csúnyább?
Hirtelen ez jutott eszembe. Ezen is ellehetne gondolkodni.
Hát igen kedves utolsó válaszoló..erre mondaná sok pasi, hogy áááá,neki a "csunya" nők is bejönnek.
Csak legyen házias, rendes,ne menjen félre stb...
Nekem sosem számított a pénz. A párom egyáltalán nem pénzes. 27 lesz, de otthon lakik, a közeljövőben nem megy el onnan, mert hazaadja azt a minimális fizetését. :( De mindenképp szeretem.
Csak ha belegondolok, vele így sosem jutunk többre. És végül is a pénzhiány miatt, mert a pénz az, amiért nem költözünk össze. Ő nem takarékoskodik, és az a kifogás, hogy míg nem szedi össze magát anyagilag, addig nem fogunk albérletbe menni. De így mikor fogunk? Sosem...
Az meg idegesíti, hogy nekem van tartalékom és jobban keresek. Na, erre varrjál gombot. :(
Mert pénzéhesek.És ezt ők is nagyon jól tudják,csak nem merik kimondani,ha meg jön valaki aki ezt a szemükre veti,akkor mindenféle mellébeszélős dumával kimagyarázzák és jön a bezzeg a férfiak bezzeg azok.......pénzéhes alatt meg nem a pénz láttán megőrülő tipust értem,hanem azt aki szereti ha kielégítik neki minden "anyagi" szükségletét.
Ilyen meg csak legalább egy jól kereső fickó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!