A mai lányoknak miért a gazdag pasik jönnek be? Miért jobb egy gazdagabb, mint egy szegényebb?
Ez a válasz 69%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad
És az eszetekbe jutott kedves hölgyek, hogy hogy a büdös francba lehet 27-30 éves korára egy férfinak 3 x6 -osa vagy s8-asa?
Mert kemény gürivel se sok esély van rá(nem mondom hogy nincs).
Akiket láttok gazdag csávókat az apucika pénzáből és/vagy öröklődésből vett ilyen!
Ez az esetek 95%-a!
Na ebben ,hol van a céltudatosság meg küzdés mi?
Egy ilyen hogy fogja eltartani a nőt meg a családját?
Kicsit átláthatnának már a nők a szitán.
ma 18:32 vagyok.
Azt még kihagytam, hohy általában a menő "gazdag" srác aki furikáztatja a kisk*rvát a a x5 -ös bömössel, akkor van pofáraesés amikor hazaviszi a kiszemelt leánykát a 7.emeleti panelba. Elég gyakran előfordul ez a cinkes dolog...
engem nem érdekel a pénz.Utálom az ajándékokat is,de nem úgy..hanem egyszerűen nem szeretem ha költenek rám: )
Nekem csak annyi kell,hogy szeressen,hű legyen,tartson ki ..stb.: D
én egész életemben csóró voltam. soha nem voltak szép ruháim, emiatt mindig megszóltak a suliban, szekáltak, nem fogadtak be maguk közé (csak a hasonlóan csórik).
mindig álmodoztam, nem sokról csak arról, h legyen pár szép ruhám.
nem volt tv-m, számítógépem, semmi, elmenni sem tudtam szórakozni, m soha nem volt rá pénz.
egyedül voltam, 1 b.nőm volt, aki hasonló helyzetben járt.
egyszer veszekedtünk otthon, és leléptem hajlani 5kor.
egy padon üldögéltem, mikor leült mellém egy férfi. külföldi újságot olvasott, én pedig angolul megkérdeztem, h ugye nem magyar, és elkezdtünk beszélgetni.
mivel mást nem nagyon tudtam csinálni szabadidőmben azelőtt, csak olvastam, ezért olvasott vok, és nagyon jól elbeszélgettünk. később többször találkoztunk, azóta a párom. :)
sok szép ruhát, ékszert vesz nekem - és utáljatok érte, de jólesik.
jólesik, m azelőtt soha nem volt benne részem, csak álmodtam róla.
érdekes, azóta akik utálatoskodtak, és lesajnáltak, jönnek oda törleszkedni - de én csak azokkal barátkozok, akik akk is mellettem álltak, mikor csóri voltam.
rossz pénz nélkül, és aki szegénységben nőtt fel, azok közül sokan megfogadják, h kitörnek, és párnak sikerül.
ha vki ezt elítéli, keressen olyan lányt, aki nagyon gazdag, és nincs szüksége semmire, m mindene megvan, v. olyat, akinek nincs igénye erre.
minden zsák megtalálja a maga foltját, én azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!