Rossz egykének lenni?
Én egy gyereket szeretnék vállalni, mert nem szeretném, hogy veszekedjenek, meg megosztódjon a figyelmem, féltékenység legyen, stb.
Szóval: akik egykék, tőlük kérdezem, rossz (volt) egykének lenni?
Nekem nagyon rossz volt a gyerekkorom emiatt!
Megfogadtam, akármilyen rossz anyagi helyzetben vagyunk, legalább 2 gyereket fogok szülni, mert borzalmas testvér nélkül felnőni.
Emlékszem a magányos napokra mikor otthon ültem a szobámban egyedül, álomvilágba menekültem, különc és visszahúzódó lettem, a mai napig önbizalomhiányom van, emberek közt, társaságban rosszul érzem magam.
Olyan jó lett volna, ha családi nyaralások alkalmával van egy testvér, akivel elszórakozhatok, később, szüleim válásakor lett volna kire támaszkodnom, ehelyett magamba fordultam.
Nagyon rossz egyedüli gyereknek lenni!
A szó magáért beszél:EGYEDÜL vagy.
Nekem nem volt rossz, mert van egy velem egyidős unokatestvérem (ő is lány, mint én). Nyaralásokra mindig együtt mentünk az ő szüleivel, vagy az enyémmel, és ha magányra volt szükségünk, megoldottuk, hisz hazamentünk és kész. :) Felnőttünk, és a mai napig ő a "testvérem". Nem hiányzott az igazi. De lehet, nem is tudtam, minek kellett volna hiányozni.
Amúgy én is egy gyereket szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!