Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz egykének lenni?

Pro Patria kérdése:

Rossz egykének lenni?

Figyelt kérdés

Én egy gyereket szeretnék vállalni, mert nem szeretném, hogy veszekedjenek, meg megosztódjon a figyelmem, féltékenység legyen, stb.

Szóval: akik egykék, tőlük kérdezem, rossz (volt) egykének lenni?

2011. febr. 25. 16:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem vagyok egyke van tesóm akit imádok mert vele mindent megtudok beszélni de nem is azért írok hogy meggyőzzelek arról hogy milyen jó a testvér( mert ez is embertől függ).A legjobb barátnőm viszont egyke és nem szerette,engem hívtak el magukkal nyaralni mert már unta magát egyedül 12 évesen és azóta is minden évben együtt megyünk.Azt mondta az anyukája hogy azt sajnálja egyedül az életben hogy nem lett 2 gyereke.

16/L

2011. febr. 25. 16:40
 12/23 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem egy jó szülő tudja azt kezelni, hogy ne érezze egyik gyermek sem a megosztottságot. Biztos lesznek olyan időszakok, mikor féltékenységet éreznek, de megtanulják, hogy nem fog mindig minden róluk szólni.
2011. febr. 25. 16:42
 13/23 anonim ***** válasza:
77%

nekem két testvérem van.

A lényeg az , hogy jó legyen a viszony köztük, mert ha a szülők meghalnak akkor már csak ők lesznek egymásnak a családból

2011. febr. 25. 16:45
 14/23 anonim ***** válasza:
87%

Igen, nagyon rossz.Full exrás budai házban élek, luxus kategóriájú kocsival járok, a bankban 8 számjegyű összeg, mégis a gondjaimat itt osztom meg, mert se testvérem, senkim, a szüleim meghaltak egy autóbalesetben, és nem bízom senkiben.Qrva szar egykének lenni!

33/N

2011. febr. 25. 16:46
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyű unalmas. Viszont egy egyke pont azért lehet önzetlenebb és találhat barátokat, mert rávan utalva. Nekem oviba sok barátom volt, suliban is és most is tök jó ötösfogatom van, ők olyanok mintha a tesóim lennének.
2011. febr. 25. 17:02
 16/23 anonim ***** válasza:
77%
Azért arra nem lehet mérget venni, hogy a testvérrel mindig minden oké, mert én nem egy olyan testvérpárt ismerek, akik nincsenek jóban, pl. mamámék, 70 évesek lassan és mamám húga! vágja mamám fejéhez, hogy mamámat "melléb*szták" :D Jó én röhögök ezen, mert alapból ő a kisebb és ez fordítva történt,ha már ezzel a kifejezéssel élünk, de azért annyira nem vicces, hogy 70 évesen is csak szidni tudják egymást,legtöbbször nem is beszélnek.
2011. febr. 25. 17:49
 17/23 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem sokkal jobb egykének lenni. A testvérek közt mindig csak a baj van. És nehogy azt higgyétek, hogy a testvér az azért jó, mert lehet rá támaszkodni. Az én húgom mindent elvár tőlem, háziírást, ruhákat, jó cuccokat, később pénzt is fog, és már előre látom, hogy felnőtt korában is nekem kell kihúznom majd őt minden sz*rból. Neki ez lehet, hogy jó, de nekem nem, mert tudom, hogy ő rajtam soha nem segítene, ha haldokolnék akkor sem. És mondok még valamit, miért nem jó a testvér. Ha a szülő, úgy érzi, hogy egyformán szereti mindegyik gyerekét, a gyerek ezt soha nem így érzi, mert valamelyik mindig féltékeny, és állandóan csak a veszekedés van, a TV-n például, vagy ha nincs külön szobájuk, az meg egyenesen maga a pokol. Engem is teljesen kikészít, hogy nincs külön szobánk. Tűz és víz vagyunk. Én 16 éves lány vagyok, ő 12 éves szintén lány. Én nagyon jól tanulok és sokat is, komoly vagyok nagyon, ő meg nagyon éretlen. Állandóan vagy ordítva "énekel", vagy mesét néz a szobánkban, mindent csinál ami hangos, ugra-bugrál, én meg nem tudok tőle se tanulni, se pihenni. Van, hogy éjfélig tv-zik iskolaidőben , én meg tudom kipihenni magam, ha éjjel nincs kedve aludni, akkor engem sem hagy, minden házimunkát én csinálok, ő nem csinál semmit, nekem kell tanulnom vele, de rám nem hallgat, nem figyel rám oda, de ha a házija nincs kész, és egyest kap, akkor rám fogja, hogy mert én azt mondtam neki hogy ne csinálja meg, és még én kapok miatta. Ha rá merek szólni, hogy mostmár hagyjon békén és maradjon csendbe, simán nekem jön, rúg, tép, én meg ne nyúlhatok hozzá egy újjal sem, mert akkor is csak én kapok.

Szóval nagyon nagyon rossz ha valakinek van testvére. Nagy kicseszés ez a gyerekkel szemben. Én bármit megtennék, hogy ne legyen tesóm. Szerintem ne szülj semmiképpen egy gyereknél többet! Én sem fogok.

2011. febr. 25. 18:10
 18/23 anonim ***** válasza:
54%
Egyke vagyok/voltam. Nagyon jó volt így felnőni, enyém volt a családban az összes figyelem.
2011. febr. 25. 18:48
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
nekem van egy 4 évvel idősebb nővérem. Sokat veszekszünk, de ez szerintem normális:) én nagyon örülök neki, hogy van kire számítanom, és ő is számíhat rám. Szinte minent elmondunk egymásnak, és ki másnak szidnék vkit akivel összeveszek, ha nem neki?:D (ő az, aki nem adja tovább)
2011. febr. 25. 20:38
 20/23 anonim ***** válasza:
40%
Nem tudom, miért kell lepontozni azokat, akik szerint jó egykének lenni. Szerintem jó, én így vagyok boldog, ez volt a kérdés, akkor legyen már annyi bennetek, hogy nem pontozgattok. Bár ahhoz ész is kéne.
2011. febr. 25. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!