Hogy győzzem meg a szüleimet?
Szeretnék idén VOLT fesztiválra menni, de anyáék annyira féltenek, hogy szerintem nem engednének el. Egyébként koncertekre kb 3 éve járok, de ez más lenne, mert bp-i vagyok és Sopron elég messze van..Persze nem egyedül mennék és a jegyet is saját pénzből venném meg, szóval ezt sem kifogásolhatják.
Szerintetek mivel érveljek nekik azon kívül, hogy vigyázok magamra? :D 17/L
Olyanokkal mész, akiket ők is ismernek, és vigyáztok egymásra,nem hagyjátok el egymást.
Összegyűjtöd/megkeresed rá a pénzt.
Vigyázol magadra.
Nem rúgsz be.
Az általuk kívánt időközönként felhívod őket.
Ha végképp nem megy, uszítsd rájuk egy barátod szüleit, akik elengedik a gyereküket :)
Összeszarom magam :D
17 évesen mit foglalkozol velük?
Mindjárt nagykorú vagy
Köszi a válaszokat :D
Tudom, hogy mindjárt 18 vagyok, igazából 17,5 leszek amikor a feszt lesz, de attól még foglalkozom azzal amit mondanak :D
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:50
Ha nem tudsz okos dolgot mondani, inkább ne mondj semmit. Amíg a szüleivel él és ők tartják el, addig a szüleinek van beleszólása az életébe. Amúgy valamilyen szinten megértem, hogy nem szívesen engednek el. Ebbe a világba én se szívesen engedném el a gyerekemet,ha lenne.:) De nyárig még van időd, addig csak rá tudod őket venni arra, hogy elengedjenek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!