Hogyan győzzem meg szüleimet? (bővebben lent! )
Ha neked ez az álmod akkor ők ne szóljanak bele!
Az biztos,hogy jó fizetést kapsz és az is lehet,hogy bedugnak egy irodába...
Nekem a szomszédom bizony 5 évig volt kint a francia idegen légióban és soha többé nem akar visszamenni, utána 5 évig járt terápiás kezelésre, hogy egyáltalán fel tudja dolgozni azt, hogy milyen borzalmakat látott és csinált.Itt nem a gyilkosságról van szó, hanem, hogy még most fiatal vagy egy ilyen kaliberű dolog eldöntésére szerintem. Ha hallottad volna, miket mesélt, csoda, hogy nem őrült meg. Igen..meg volt Ő is fizetve, cserébe majdnem öngyilkos lett utána. Te is ezt akarod? Komolyan? Csak gratulálni tudok. A szüleidnek igazuk van.Legyél inkább itthon a Honvédségnél, nem lesznek anyagi gondjaid itt sem, nekem elhiheted, én is benne élek.
És igen, gyilkos leszel!
Az keres jól, akit nem lőnek ki. És őket nem a mókázzunk gyerekek helyekre viszik.
Amúgy meg, ha kimégy, mit csinálnak? Utánad megy a vonattal?
Különben olyanokat is ismerek, akik nem 15évesen döntötték el, hogy gyaaa szuper jó légió meg jó pénz, aztán valahogy mégsem jutottak el odáig. Meg hát egy csomóan nem is alkalmasak.
A katonaság nem munka hanem hivatás,hitvallás,előrébb való a családnál is ha ezt eltudod fogadni,fel tudod dolozni,menj,de nem leányálom nagyon sok erőt igényel,és sajnos sokan nem alkalmasok rá,és posztramus sztressek lesznek.A te életed te döntésed,de a következményekkel is tisztában kell lenni...
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!