Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem meg szüleimet?...

Hogyan győzzem meg szüleimet? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Szeretnék katona lenni..kiskorom óta ez az álémom most vagyok középiskolás de még van 3 évem az érettségiig és utána mivel 18 leszek szeretnék kimenni a francia idegen légióba(5 év szolgálati idő és jó fizetés...108 millió Ft) De anyámék és a tesóm is egyszerűen hallani se akar erről...azt mondják, hogy öngyilkosság és, hogy van más is amihez értek...Apám azt mondja, hogy gyilkos vagyok és csak azért akarok kimenni mert ölni akarok...Igazából én ezt akarom csinálni ettől nem tudnak eltántorítani!De szeretném ha később nem így mennék el hogy ez a véleményük. Ezen kívül pedig az is fontos hogy mennyit keresek. Eléggé rosszul állunk és ez egy biztos kereset! innen nem fognak kirúgni és ebből tudom támogatni majd a szüleimet is! Tanulni később is ráérek majd ha letelik az 5 év. :) Hogyan tudnám meggyőzni szüleimet arról hogy nem leszek se gyilkos és nem fogok meghalni és hogy ezt akarom csinálni? Kérlek segítsetek
2010. okt. 24. 14:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha neked ez az álmod akkor ők ne szóljanak bele!

Az biztos,hogy jó fizetést kapsz és az is lehet,hogy bedugnak egy irodába...

2010. okt. 24. 15:00
 2/11 anonim válasza:
Ha nem félsz a haláltól akkor usgyi. próbálj rájuk ugy hatni hogy majd ha visszajössz támogatod őket kashel.
2010. okt. 24. 15:04
 3/11 anonim ***** válasza:

Én Honvéd akarok lenni

15/L

2010. okt. 24. 15:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szomszédom bizony 5 évig volt kint a francia idegen légióban és soha többé nem akar visszamenni, utána 5 évig járt terápiás kezelésre, hogy egyáltalán fel tudja dolgozni azt, hogy milyen borzalmakat látott és csinált.Itt nem a gyilkosságról van szó, hanem, hogy még most fiatal vagy egy ilyen kaliberű dolog eldöntésére szerintem. Ha hallottad volna, miket mesélt, csoda, hogy nem őrült meg. Igen..meg volt Ő is fizetve, cserébe majdnem öngyilkos lett utána. Te is ezt akarod? Komolyan? Csak gratulálni tudok. A szüleidnek igazuk van.Legyél inkább itthon a Honvédségnél, nem lesznek anyagi gondjaid itt sem, nekem elhiheted, én is benne élek.

És igen, gyilkos leszel!

2010. okt. 24. 15:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor is érdekel az idegenlégió, ha csak 15 milliót fogsz keresni az 5 év alatt?
2010. okt. 24. 15:13
 6/11 anonim ***** válasza:
a honvédségnél mennyit lehet keresni?engem érdekelne 21 vagyok,de nem boldogulok a szakmámban,meg nem is érdekel,anyámék nyakán vagyok itthon unom már,hol kell jelentkezni?
2010. okt. 24. 15:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Az keres jól, akit nem lőnek ki. És őket nem a mókázzunk gyerekek helyekre viszik.

Amúgy meg, ha kimégy, mit csinálnak? Utánad megy a vonattal?

Különben olyanokat is ismerek, akik nem 15évesen döntötték el, hogy gyaaa szuper jó légió meg jó pénz, aztán valahogy mégsem jutottak el odáig. Meg hát egy csomóan nem is alkalmasak.

2010. okt. 24. 15:28
 8/11 anonim ***** válasza:
azt nem tudod nekik megígérni, hogy nem fogsz meghalni, már ne haragudj! ha te ezt szeretnéd, akkor csináld
2010. okt. 24. 15:40
 9/11 anonim ***** válasza:

A katonaság nem munka hanem hivatás,hitvallás,előrébb való a családnál is ha ezt eltudod fogadni,fel tudod dolozni,menj,de nem leányálom nagyon sok erőt igényel,és sajnos sokan nem alkalmasok rá,és posztramus sztressek lesznek.A te életed te döntésed,de a következményekkel is tisztában kell lenni...

28N

2010. okt. 24. 16:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt még gondold át párszor. A világ összes pénze sem ér annyit, hogy valaki tönkremenjen lelkileg, és idegileg.
2010. okt. 24. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!