Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem meg a szüleimet?

Hogyan győzzem meg a szüleimet?

Figyelt kérdés
A szüleim nem akarnak elengedni, főleg az apám, egy hétvégére a pasimmal kettesben a pasim szülei nyaralójába, mert attól félnek, hogy olyat csinálnánk amihez még fiatalok vagyunk (azaz szexelnénk). 15/L
2011. júl. 13. 20:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen engem sem engedtek volna el a barátommal kettesben egy hétvégére.
2011. júl. 13. 20:31
 2/9 anonim ***** válasza:
48%

Én amikor felvetettem anyumnak az ötletet, hogy hadd menjek fel Budapestre találkozni egy fiúval ( Ő sem pesti ) akkor rögtön azzal kezdte, hogy ne szexeljünk... Mondtam hogy ' Basszus, pedig a Margitszigeten terveztük...'

Ezzel azt akarom mondani, hogy nem kell elkezdeni hisztizni, hogy 'de mi nem is akarunk'...stb, hanem meg kell mondani nekik - nem flegmán, szemrehányóan - hogy márpedig ti egész álló nap hemperegni akartatok. :)

2011. júl. 13. 20:32
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

Én sem engedném el a 15 éves lányomat a "pasijával".

Nem azért mert prűd vagyok,hanem mert még kislány vagy.teljesen egyetértek apukáddal.Majd pár év és tuti nem lesz ezzel gondja.

2011. júl. 13. 20:32
 4/9 A kérdező kommentje:
De eskü nem csinálnánk "azt". és a nyaraló sincs messze, bármikor jöhetnének ellenőrzésre. szóval én ezért vagyok kiakadva, mert ezek mellett a feltételek mellett sem akarnak. :/
2011. júl. 13. 20:35
 5/9 anonim ***** válasza:
37%
Sehogy.Igazuk van.Gyerekek vagytok még ahhoz,hogy szülői felügyelet nélkül hétvégézzetek.
2011. júl. 13. 20:40
 6/9 Timó320 ***** válasza:
100%
Ez nagyon nehéz kérdés. Jól ismeri a barátodat? Megbízik benne? Vagy esetleg tőle félt? Nekem a szüleim megengedték ennyi idősen, hogy együtt aludjunk (mellesleg az első alkalmakkor nem volt semmi, mert nem akartam) De azt mondta anyukám, hogy inkább így, mint valami bokorban, vagy parkban. Persze a lányomat nem tudom el fogom-e engedni. Tudod egy szülő sokkal kisebbnek, kiszolgáltatottabbnak, és elesettebbnek látja a gyermekét, mint amilyen valójában. Szerintem ennek a maximális bizalom az alapja. Meg kell bízniuk benned, hogy "okosan" csinálod, a fiúban, hogy nem erőszakos, és a jó szerencsében, hogy neked jó legyen, és nehogy csalódás érjen.Úgyhogy nem tudom, hogy én a lányomat el fogom-e engedni. 32/L
2011. júl. 13. 20:40
 7/9 anonim ***** válasza:
25%
DE ez az "esküszöm, hogy nem csinálom" édeskevés, mert minden tini ezt mondja... én se engednélek el 15 évesen Bocsi, ez az igazság.
2011. júl. 13. 20:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg nekik, hogy menjenek veletek ők is. Vagy nem mennek, de elhiszik, hogy nem lesz semmi, mert hívtad őket is, vagy elmennek és látni fogják, hogy nincs semmi. Legközelebb meg talán elengednek egyedül is.
2011. júl. 13. 22:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat, válaszokat.
2011. júl. 14. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!